Închide meniul

Karim Benzema „e Dumnezeu!”. Reacţia fabuloasă a lui Iker Casillas după hat-trick-ul senzaţional al francezului: „Benzema e Preşedintele Statelor Unite, e îngerul tău păzitor”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 aprilie 2022, 10:23

Karim Benzema „e Dumnezeu!. Reacţia fabuloasă a lui Iker Casillas după hat-trick-ul senzaţional al francezului: „Benzema e Preşedintele Statelor Unite, e îngerul tău păzitor

Karim Benzema, în timpul meciului Chelsea - Real Madrid 1-3

Profimedia Images

Karim Benzema a făcut încă un meci uriaş şi a dus-o pe Real Madrid la un pas de semifinalele UEFA Champions League, după Chelsea – Real Madrid 1-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iker Casillas, fostul său coleg de pe Santiago Bernabeu, a avut cea mai tare reacţie după hat-trick-ul de excepţie al francezului ajuns la 37 de goluri marcate în cele 36 de meciuri disputate în toate competiţiile.

„K9 este Spiderman. K9 este Wolverine. K9 este cel mai bun prieten al tău. K9 este bunica ta. K9 este Preşedintele Statelor Unite. K9 este monitorul cu care sari cu paraşuta. K9 este îngerul tău păzitor. K9 este Dumnezeu”, a scris Casillas pe Twitter.

Karim Benzema, „speriat” de Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti a încercat să ia presiunea de pe jucătorii săi în momentul în care autocarul echipei a ajuns la Stamford Bridge. Chiar Benzema, cel care avea să fie MVP-ul partidei, a fost luat în colimator de tehnicianul liderului din La Liga.

Reclamă

„Când ne-am dat jos din autocar i-am spus că nu va juca… pentru că nu îi găsesc acreditatea. Deja îi spusesem maseurului să se încălzească în locul lui. Din fericire, am găsit-o mai târziu„, a reacționat Ancelotti pentru Amazon Prime, citat de as.com.

Benzema a reușit un hat-trick fabulos cu Chelsea și a ajuns la 11 goluri în cele 8 meciuri disputate în această ediție a Ligii Campionilor.

Cum a marcat Benzema cele trei goluri în Chelsea – Real Madrid 1-3

Karim Benzema a deschis scorul în minutul 21. Vinicius Junior i-a centrat perfect, iar golgheterul lui Ancelotti a reușit o lovitură perfectă de cap. A trimis mingea sub transversală și nu i-a dat nicio șansă portarului advers.

Reclamă 4 / 0/3

Starul „galacticilor” nu s-a oprit și a mai lovit o dată. Karim a înscris din nou cu capul, din centrarea lui Luka Mondric. De două minute și 45 de secunde a avut nevoie pentru a o răpune pe campioana Europei!

În primele secunde ale reprizei secunde, Edouard Mendy a ieșit din poartă pentru a opri un contraatac al jucătorilor lui Ancelotti. Mingea a ajuns la el, moment în care Benzema a făcut pressing.

Mendy s-a precipitat și a încercat să îi paseze în lateral lui Rudiger, numai că execuția lui nu a avut tărie. Starul Realului a alergat spre minge și a intrat în posesia ei, după ce și fundașul central al gazdelor de pe Stamford Bridge s-a făcut de râs. Karim Benzema a profitat imediat și a marcat în poarta goală, spre bucuria lui Carlo Ancelotti.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și