Închide meniul

Carlo Ancelotti a băgat frica în Karim Benzema înainte de Chelsea – Real Madrid 1-3: „Nu vei juca!”. Italianul, pus pe glume!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2022, 8:45

Carlo Ancelotti a băgat frica în Karim Benzema înainte de Chelsea – Real Madrid 1-3: „Nu vei juca!. Italianul, pus pe glume!

Carlo Ancelotti a glumit cu Karim Benzema pe Stamford Bridge

Profimediaimages

Carlo Ancelotti a dezvăluit ce a discutat cu Karim Benzema înaintea meciului Chelsea – Real Madrid, scor 1-3, din sferturile de finală ale UEFA Champions League. Antrenorul galacticilor a povestit ce glumă a făcut cu golgheterul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ancelotti a încercat să ia presiunea de pe jucătorii său în momentul în care autocarul echipei a ajuns la Stamford Bridge. Chiar Benzema, cel care avea să fie MVP-ul partidei, a fost luat în colimator de tehnicianul liderului din La Liga.

Carlo Ancelotti, glume cu Karim Benzema înainte de Chelsea – Real Madrid 1-3

Când ne-am dat jos din autocar i-am spus că nu va juca… pentru că nu îi găsesc acreditatea. Deja îi spusesem maseurului să se încălzească în locul lui. Din fericire, am găsit-o mai târziu„, a reacționat Ancelotti pentru Amazon Prime, citat de as.com.

Benzema a reușit un hat-trick fabulos cu Chelsea și a ajuns la 11 goluri în cele 8 meciuri disputate în această ediție a Ligii Campionilor.

Am controlat jocul și am fost periculoși pe contraatac. A fost o noapte bună pentru noi, dar este abia pauză și trebuie să ne uităm spre meciul retur. Am arătat o bună organizare, iar Benzema a fost fantastic.

Reclamă

Am găsit spații întree linii. Avem un avantaj, dar marți va fi un alt meci. Totuși, ei sunt campionii en-titre din Champions League„, a mai precizat Ancelotti după Chelsea – Real Madrid 1-3.

Carlo Ancelotti este cunoscut pentru modul în care își motivează jucătorii. Și Cristiano Ronaldo dezvăluise că a fost păcălit de tehnicianul italian.

Ajungea și spunea: ‘Cristiano, mâine e zi de pauză pentru tine’. Eu întotdeauna vreau să joc, toată lumea știe asta, mă enervam și îi ceream explicații. El tot continua să spună același lucru. La final, îmi spunea: ‘Mâine te vei odihini până la ora trei. Meciul este la ora 4, nu?’. Și apoi izbucnea în râs„, și-a amintit Cristiano Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a marcat Karim Benzema cele trei goluri în Chelsea – Real Madrid 1-3

Benzema a deschis scorul în minutul 21. Vinicius Junior i-a centrat perfect, iar golgheterul lui Ancelotti a reușit o lovitură perfectă de cap. A trimis mingea sub transversală și nu i-a dat nicio șansă portarului advers.

Starul „galacticilor” nu s-a oprit și a mai lovit o dată. Karim a înscris din nou cu capul, din centrarea lui Luka Mondric. De două minute și 45 de secunde a avut nevoie pentru a o răpune pe campioana Europei!

În primele secunde ale reprizei secunde, Edouard Mendy a ieșit din poartă pentru a opri un contraatac al jucătorilor lui Ancelotti. Mingea a ajuns la el, moment în care Benzema a făcut pressing.

Mendy s-a precipitat și a încercat să îi paseze în lateral lui Rudiger, numai că execuția lui nu a avut tărie. Starul Realului a alergat spre minge și a intrat în posesia ei, după ce și fundașul central al gazdelor de pe Stamford Bridge s-a făcut de râs. Benzema a profitat imediat și a marcat în poarta goală, spre bucuria lui Carlo Ancelotti.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și