Închide meniul

Karim Benzema vrea să se retragă din fotbal de la Real Madrid! Cât va mai juca câștigătorul Balonului de Aur

Sebastian Cristian Publicat: 26 decembrie 2022, 18:20

Reclamă
Karim Benzema vrea să se retragă din fotbal de la Real Madrid! Cât va mai juca câștigătorul Balonului de Aur

Karim Benzema vrea să se retragă din fotbal de la Real Madrid

Profimedia

Karim Benzema vrea să se retragă din fotbal de la Real Madrid. Francezul a avut parte de un an fabulos alături de Real Madrid, câștigând Liga Campionilor și Balonul de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După plecarea lui Cristiano Ronaldo în vara lui 2018, Karim Benzema a devenit liderul de pe „Santiago Bernabeu”. Atacantul și-a câștigat locul în istoria Realului și este hotărât să nu mai joace la niciun alt club.

Karim Benzema vrea să se retragă din fotbal de la Real Madrid

Actualul contract cu formația din capitala Spaniei expiră la finalul acestui sezon, însă Benzema își va prelungi contractul pe încă un sezon. Astfel, conform presei din Spania, în vara lui 2024, atunci când va avea 36 de ani, francezul ar urma să se retragă din fotbal.

Ajuns la Real Madrid în vara lui 2009, transferat de la Lyon, Benzema a intrat în istoria „Los Blancos”. În 617 apariții pentru Real Madrid până acum, atacantul a înscris 329 de goluri. De asemenea, francezul a câștigat de 5 ori Liga Campionilor și de 4 ori titlul în La Liga alături de madrileni.

Karim Benzema s-a retras de la naționala Frantei!

„Am făcut eforturi și greșeli pentru a ajunge unde sunt acum și sunt mândru de asta. Mi-am scris povestea, iar a noastră se încheie aici”, a scris Karim Benzema, pe contul său de Twitter.

Reclamă

Karim Benzema a debutat în naționala „Cocoșului galic” în 2007 și a fost un om esențial pentru „Les Bleus” până la scandalul șantajării lui Mathieu Valbuena. După acel incident petrecut în 2015, Benzema a fost exclus din lotul Franței. Astfel, el a ratat Campionatul European din 2016 și Cupa Mondială din 2018.

După aproape 6 ani de absență, atacantul lui Real Madrid a fost readus in lotul francezilor în 2021, după ce Emmanuel Macron a insistat pentru revenirea sa.

Benzema a înscris 4 goluri pentru reprezentativa țării sale la Campionatul European din 2020, iar lucrurile păreau să meargă în direcția dorită de ambele părți. Înainte de Mondialul qatarez, el fiind considerat, alături de Mbappe, liderul Franței.

Reclamă 4 / 0/3

În total, atacantul cu origini algeriene a înscris 37 de goluri pentru reprezentativa Franței, jucând 97 de meciuri. Nu a câștigat niciun turneu major, dar a reușit să-și treacă în palmares Liga Națiunilor în sezonul 2020/2021.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și