Închide meniul

Kylian Mbappe, prima reacţie după finala Argentina – Franţa. Poza cât o mie de cuvinte

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 decembrie 2022, 13:16

Kylian Mbappe, prima reacţie după finala Argentina – Franţa. Poza cât o mie de cuvinte

Kylian Mbappe, prima reacţie după eşecul incredibil din finala Argentina - Franţa

Kylian Mbappe, în timpul finalei Argentina - Franţa / Profimedia Images

Kylian Mbappe a avut prima reacţie după eşecul incredibil din finala Argentina – Franţa. Chiar dacă a reuşit un hat-trick în duelul pentru supremaţie cu Lionel Messi, sud-americanul a râs la final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe are, la doar 23 de ani, o cupă mondială în palmares, dar şi 12 goluri marcate la turneele finale mondiale, opt dintre ele venind la competiţia din Qatar.

Kylian Mbappe, prima reacţie după eşecul incredibil din finala Argentina – Franţa

„Ne vom reveni!”, a fost mesajul lui Kylian Mbappe, alături de o poză sugestivă, în care starul lui PSG trece pe lângă trofeul suprem, ţinând în mână cupa ce i-a revenit pentru câştigarea Ghetei de Aur.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

La finalul partidei, Mbappe a fost surprins cu tricoul în cap, devastat după eşec. Apoi, când era întins pe gazon, el a fost consolat de preşedintele Macron, dar şi de cel pe care l-a învins de patru ori în finală, portarul Emiliano Martinez.

Reclamă

CM 2022 Ce au putut să cânte jucătorii Argentinei în vestiar despre Kylian Mbappe

Ce au putut să cânte jucătorii Argentinei în vestiar despre Kylian Mbappe după hat-trick-ul francezului din finala Cupei Mondiale cu siguranță nu îi va pica bine starului lui PSG.

Campionii mondiali nu au mai ținut cont de nimic la bucuria din vestiare și, în timp ce sărbătoreau victoria uriașă împotriva Franței, au avut un moment nepotrivit legat de golgheterul Campionatului Mondial din Qatar.

”Shhh, un moment de reculegere pentru Mbappe, care e mort”, au cântat colegii lui Lionel Messi de la naționala Argentinei. Asta după ce francezul i-a terorizat pe finalul meciului, cu cele trei goluri marcate. Tonul l-a dat chiar Emiliano Martinez.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul lui Neymar pentru Messi, după Argentina – Franţa

Chiar dacă a plâns în hohote după eliminarea în sferturile de finală, Neymar nu a uitat de colegul și bunul său prieten. Asta chiar dacă cel învins a fost un alt coleg de la PSG, Kylian Mbappe.

”Felicitări, fratele meu!”, a fost mesajul scurt al lui Neymar, care a postat pe Facebook o poză cu Lionel Messi cu mâna pe Cupa Mondială, în momentul în care primea premiul pentru cel mai bun jucător al turneului final.

Nu este prima oară când Neymar are o asemenea reacție. În 2021, când Argentina a câștigat Copa America în fața Braziliei, pe Maracana, Neymar și-a șters lacrimile și a mers printre argentinieni pentru a se îmbrățișa zeci de secunde cu prietenul său.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și