Închide meniul
Video

Kylian Mbappe l-a lăsat fără cuvinte pe Luis Enrique, după ce a scris istorie în Cupa Franţei! De ce a fost titularizat francezul

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 8 ianuarie 2024, 13:14

Kylian Mbappe l-a lăsat fără cuvinte pe Luis Enrique

Kylian Mbappe, în timpul meciului US Revel - PSG / Profimedia

Kylian Mbappe l-a lăsat fără cuvinte pe Luis Enrique, după ce a scris istorie în Cupa Franţei! Campioana din Ligue 1 s-a impus cu 9-0, iar starul francez a fost autorul unui hat-trick. Partida a fost transmisă LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru că PSG întâlnea o formaţie din al şaselea eşalon francez, mulţi se aşteptau ca Luis Enrique să îl odihnească pe Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe l-a lăsat fără cuvinte pe Luis Enrique

În cele din urmă, Mbappe a fost introdus încă din primul minut şi a fost înlocuit după 61 de minute, asta după ce a marcat de trei ori.

Întrebat la conferinţa de presă de ce nu l-a menajat pe Kylian Mbappe, Luis Enrique a oferit o explicaţie scurtă şi simplă. Concret, Mbappe şi-a dorit să joace, iar Enrique nu a putut să nu îi satisfacă dorinţa starului de la PSG.

„Mbappe a vrut să joace și nu prea ai ce să spui când vrea asta. Poți doar să te uiți la el și să te bucuri de ceea ce face”, a declarat Luis Enrique, citat de marca.com.

Reclamă

Kylian Mbappe a doborât un nou record în tricoul celor de la PSG, în meciul din Cupa Franţei. După cele 3 goluri marcate cu Revel, Mbappe a ajuns la cifra de 29 de goluri reuşite.

Astfel, Mbappe l-a depăşit în acest clasament pe Francois M’ Pele, cel care avea deţinea recordul cu 28 de goluri.

Kylian Mbappe îi simte lipsa lui Lionel Messi la PSG

Kylian Mbappe şi Lionel Messi au avut succes pe plan intern la PSG. Cei doi au câştigat două titluri în Ligue 1 şi o Cupă a Franţei. Cu toate acestea, ei nu au avut parte de succes şi în UEFA Champions League, acolo unde PSG a fost eliminată de două ori în optimile de finală.

Reclamă 4 / 0/3

Relaţia lui Messi cu fanii parizieni nu a fost cea mai bună în momentul în care s-a produs despărţirea, iar Mbappe este de părere că argentinianul merita mult mai mult respect în Franţa:

„Mereu îţi lipseşte jocul cu Leo Messi. Pentru un atacant ca mine, iubeşti să te demarci şi cu el în echipă cu siguranţă primeşti mingea. E un lux pe care numai el ţi-l poate oferi. Per total, să joc cu el a fost special. Messi merită tot respectul şi în Franţa, el nu a primit respectul pe care îl merita”, a declarat Kylian Mbappe, pentru Amazon Prime Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și