Închide meniul

Kylian Mbappe nu a fost convocat la naționala Franței! Superstarul de la Real Madrid ratează duelurile cu Israel și Belgia

Alex Ioniță Publicat: 3 octombrie 2024, 16:26

Reclamă
Kylian Mbappe nu a fost convocat la naționala Franței! Superstarul de la Real Madrid ratează duelurile cu Israel și Belgia

Kylian Mbappe nu a fost convocat la naționala Franței!

Profimedia

Kylian Mbappe nu a fost convocat la naționala Franței! Superstarul, revenit după o accidentare la coapsă, nu a fost inclus în lotul primei reprezentative pentru meciurile din Liga Naţiunilor împotriva Israelului (10 octombrie) şi a Belgiei (14 octombrie), scrie AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe, care a jucat mai puţin de 30 de minute miercuri seară pentru Real Madrid împotriva lui Lille, în Liga Campionilor, nu este recuperat fizic.

Kylian Mbappe nu a fost convocat la naționala Franței!

El va fi înlocuit de jucătorul lui Chelsea, Christopher Nkunku, care va fi alături de Bradley Barcola, Ousmane Dembele şi Randal Kolo Muani, dar şi de Michael Olise şi Marcus Thuram, notează agerpres.ro.

La mijloc, Eduardo Camavinga, revenit şi el după o accidentare, a fost convocat la lotul lărgit după anunţul retragerii internaţionale a lui Antoine Griezmann.

Pe de altă parte, mijlocaşul Adrien Rabiot nu a fost convocat, la fel ca N’Golo Kante, care „a avut o problemă cu adductorul”, a spus selecţionerul Deschamps.

Reclamă
Reclamă

Până în momentul de față, Kylian Mbappe a adunat 86 de meciuri în tricoul echipei naționale, în care a marcat 48 de goluri.

Alături de selecționata din Hexagon, vedeta cotată la 180 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt, a câștigat Cupa Mondială din 2018, dar și ediția din 2021 a UEFA Nations League.

Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League. Ce notă a primit după Lille – Real Madrid 1-0

Kylian Mbappe a avut un meci de coşmar în UEFA Champions League. Starul lui Real Madrid, care a acuzat probleme medicale şi nu a fost titularizat de Carlo Ancelotti, a atins o contraperformanţă uimitoare în Lille – Real Madrid, scor 1-0, din grupa principală a Ligii Campionilor.

Reclamă

Mbappe s-a întors în Franţa, după ce a scris istorie în tricoul lui PSG. Urmărit din tribună de tatăl său, atacantul de 25 de ani nu a putut să o ajute pe Real Madrid.

David a marcat din penalty pentru Lille, în prelungirile primei reprize. După pauză, Carlo Ancelotti l-a forţat pe Kylian Mbappe şi l-a introdus pe teren în minutul 57, în locul lui Militao.

Starul de 180 de milioane de euro a fost de nerecunoscut. Chiar dacă avea 4 meciuri la rând cu gol marcat pentru „galactici”, Mbappe nu a reuşit nici măcar să şuteze spre poarta lui Lille. A fost pentru prima dată când i se întâmplă aşa ceva, după transferul pe Santiago Bernabeu.

Pentru prestaţia din meciul cu Lille, Mbappe a primit nota 6.6 pe sofascore.ro. Numai puştiul minune Endrick a primit o notă mai mică (n.r. 6.3), dintre jucătorii madrileni.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:03

EXCLUSIVMatei Lucescu, înainte de PAOK Salonic – FCSB: „O să ţin cu PAOK în seara asta!”

17:29

Fiul lui Michael Schumacher s-a întors la volanul unui monopost de Formula 1! Mick a fost prezent la testele Pirelli

17:09

„Faci ce spune Becali” a ajuns în presa din Grecia! Mesaj despre patronul FCSB, înaintea meciului cu PAOK

17:03

Gică Hagi l-a mustrat pe Denis Alibec, după declaraţiile atacantului de la Farul: „Să se gândească la asta. Atunci o să câştigăm”

16:47

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 octombrie

16:46

Ferencvaros – Tottenham (19:45) și Porto – Manchester United (22:00) LIVE SCORE. Meciurile serii din Europa League

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și