Închide meniul

Kylian Mbappe, ofertat de PSG pe ultima sută de metri! Mama superstarului francez, chemată la negocieri

Dragoș Vasile Publicat: 21 aprilie 2022, 15:31

Kylian Mbappe, ofertat de PSG pe ultima sută de metri! Mama superstarului francez, chemată la negocieri

Kylian Mbappe, anunţul momentului despre viitorul său

Kylian Mbappe, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

  • Kylian Mbappe, ofertat de PSG pe ultima sută de metri
  • Mama superstarului francez, în negocieri cu șefii de pe ”Parc des Princes”

PSG nu renunță la transferul lui Kylian Mbappe, care va fi oficial liber de contract pe 30 iunie. Șefii de pe ”Parc des Princes” încearcă, pe ultima sută de metri, să își păstreze vedeta la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Fayza Lamari, mama atacantului francez, a fost chemată la negocieri la Doha, potrivit Marca. De remarcat este că și Ethan, fratele mai mic al lui Kylian, a fost prezent alături de această.

Kylian Mbappe, ofertat de PSG pe ultima sută de metri

Șefii lui PSG sunt siguri că mama acestuia va fi ”cheia” prelungirii contractului. Anunțul vine la scurt timp după apariția informației potrivit căreia Mbappe va rămne la Paris.

Reclamă

„Singurul interes al lui Al-Khelaifi este să știe ce va face Kylian. Nimeni nu mă va crede, dar transferul va fi anunțat în mai și va rămâne”, spunea recent Daniele Riolo, jurnalistul care a dezvăluit transferul lui Lionel Messi la PSG, citat de Marca.

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 33 goluri în 41 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile. De asemenea, acesta a reuşit şi 22 de pase decisive.

Reclamă

Kylian Mbappe, ca și plecat de la PSG

Kylian Mbappe nu a apărut în ultimul spot publicitar al lui PSG. Starul francez mai are contract cu formația pariziană până la finalul sezonului, iar în presa internațională se vorbește intens despre un posibil transfer la Real Madrid, Barcelona sau Manchester City.

Aventura lui Kylian Mbappe la PSG se apropie de final, iar ultimul spot publicitar al clubului încurajează și mai mult această ipoteză. Echipa pariziană a încheiat un nou parteneriat de sponsorizare, iar atacantul de 23 de ani n-a fost inclus în videoclipul de prezentare.

Contractul lui Kylian Mbappe expiră la finalul sezonului, iar până acum starul francez a refuzat toate propunerile de prelungire. Real Madrid, Barcelona și Manchester City se numără printre giganții care se luptă pentu semnătura campionului mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile
Fotbal extern • 10:50
FOTO
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani