Închide meniul
Foto

CM 2022 | Cum l-a consolat Kylian Mbappe pe Achraf Hakimi, după Franţa – Maroc 2-0! Reacţie de mare campion a starului francez

Viviana Moraru Publicat: 14 decembrie 2022, 23:32

Kylian Mbappe şi Achraf Hakimi, după Franţa - Maroc

Kylian Mbappe şi Achraf Hakimi, după Franţa - Maroc

Kylian Mbappe şi Achraf Hakimi, după Franţa - Maroc/ Profimedia

  • Kylian Mbappe l-a consolat pe Achraf Hakimi
  • Reacţie de mare campion a starului francez

Kylian Mbappe l-a consolat pe Achraf Hakimi, după ce Franţa a eliminat Maroc de la Campionatul Mondial. Imediat după fluierul final, starul francez a mers direct la coechipierul său de la PSG şi l-a îmbrăţişat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franţa s-a calificat în finala Campionatului Mondial, după ce a învins Maroc în semifinale, cu scorul de 2-0. Africanii au încheiat un turneu final de vis, în care au obţinut o performanţă istorică.

Kylian Mbappe l-a consolat pe Achraf Hakimi, după Franţa – Maroc

Kylian Mbappe a avut o reacţie de mare campion, după ce Achraf Hakimi a fost extrem de afectat de eliminarea de la turneul final din Qatar. Atacantul francez a mers direct la coechiperulo său, după fuierul final al partidei.

Reclamă

Francezul l-a ridicat pe fundaşul african, care era prăbuşit pe gazon, şi ulterior l-a îmbrăţişat şi a făcut schimb de tricouri cu acesta.

Totodată, Mbappe a îmbrăcat tricoul Marocului imediat după schimbul cu Hakimi, şi a sărbătorit alături de coechipierii francezi calificarea în a doua finală consecutivă de Campionat Mondial.

Reclamă

Kylian Mbappe şi Achraf Hakimi sunt buni prieteni şi înafara terenului, fiind coechipieri la PSG de la începutul sezonului, atunci când marocanul a fost transferat de la Inter de către campioana Franţei.

Kylian Mbappe este golgheterul Campionatului Mondial, la egalitate cu Lionel Messi, ambii cu cinci reuşite. Achraf Hakimi a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai Marocului, la un turneu final care va intra în istoria ţării africane. Fundaşul a fost titular în toate cele şase partide ale naţionalei sale, la competiţia din Qatar.

Argentina – Franţa, finală de vis la Campionatul Mondial din Qatar

Argentina – Franţa este finala de vis de la Campionatul Mondial din Qatar! Lionel Messi şi Kylian Mbappe se vor duela într-o partidă de gală, care se va desfăşura duminică, de la ora 17:00, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Argentina şi Franţa se vor duela pentru al doilea Campionat Mondial la rând, după partida de la turneul final din Rusia, din urmă cu patru ani. Atunci, în optimi, francezii se impuneau în faţa “pumelor” cu scorul de 4-3.

Duelul din finala Campionatului Mondial va consemna şi duelul dintre cele două staruri ale turneului final, Lionel Messi şi Kylian Mbappe. Cei doi sunt colegi la PSG, şi fiecare a marcat câte cinci goluri pentru naţionala sa, astfel că ultimul act al turneului din Qatar ar putea decide şi golgheterul competiţiei.

Argentina a reuşit să se califice în finală după ce şi-a câştigat grupa, şi a reuşit să elimine pe rând, Australia, Olanda şi Croaţia. “Pumele” au avut un început dezastruos, pierzând în faţa Arabiei Saudite, însă pe parcurs, Lionel Messi&Co s-au redresat şi au prestat un joc solid.

De cealaltă parte, Franţa şi-a câştigat şi ea grupa, şi ulterior s-a impus în duelurile cu Polonia, Anglia şi Maroc. Campioana Mondială a pierdut şi ea un meci, cu Tunisia, partidă din grupă care nu mai conta pentru calculele calificării în optimi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cel mai mare stadion din lume, de două ori mai scump decât Arena Naţională! Unde se va construi şi câte locuri va avea
Fotbal • 26 mart., 20:07
FOTO
Cel mai mare stadion din lume, de două ori mai scump decât Arena Naţională! Unde se va construi şi câte locuri va avea
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa
Fotbal extern • 23 mart., 22:25
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro