Închide meniul

Pleacă Kylian Mbappe de la PSG? Anunțul făcut de presa spaniolă

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 20 decembrie 2022, 12:39

Pleacă Kylian Mbappe de la PSG? Anunțul făcut de presa spaniolă

Pleacă Kylian Mbappe de la PSG?

Anunțul făcut de presa spaniolă sugerează că superstarul parizian își dorește o altă destinație.

Pleacă Kylian Mbappe de la PSG? Anunțul făcut de presa spaniolă sugerează că superstarul parizian își dorește o altă destinație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a avut o Cupă Mondială de senzație, reușind să înscrie de 8 ori la mondialul qatarez, însă nu a fost suficient pentru victoria finală.

Pleacă Kylian Mbappe de la PSG? Anunțul făcut de presa spaniolă

Conform celor de la sport.es, Mbappe a fost devastat de înfrângerea din finala Cupei Mondiale cu Argentina. Cum nici la PSG situația nu este una excelentă, jurnaliștii iberici se așteaptă ca golgeterul francez să o părăsească pe PSG din vara viitoare.

Sursa citată precizează că este posibil ca Mbappe să facă un anunț în acest sens până la sfârșitul anului. Nemulțumit de abordarea uneori superficială a clubului, Kylian și-ar dori să facă parte dintr-un proiect mai serios, unde ar putea să își exploateze la maximum potențialul. Francezul ar fi hotârăt să-și diminueze inclusiv pretențiile salariale, iar principalele variante ar fi Real Madrid, Manchester United și Chelsea.

Foarte probabil, un aspect care va cântări enorm în privința viitorului său este parcursul din acest an al lui PSG. Dacă formația din capitala Hexagonului va triumfa în Champions League, atunci francezul ar putea pune punct tuturor speculațiilor.

Reclamă

Decarul parizian a fost foarte aproape și în vară de un transfer, Real Madrid fiind destinația despre care se vorbea atunci. Totuși, după o presiune uriașă pusă de șefii lui PSG, dar și de insistențele lui Emmanuel Macron, Mbappe a fost convins să rămână pe Parc des Princes.

Kylian Mbappe, cifre colosale la numai 24 de ani

Superstarul francez a ajuns la 24 de ani, însă senzația este că îl cunoaștem de o veșnicie. De la debutul său în Ligue 1 din 2015, atunci când avea numai 16 ani, și până în prezent, Mbappe a înscris 217 goluri pentru echipele de club, în doar 297 de meciuri.

În ceea ce privește echipa națională, decarul parizian are deja 36 de goluri marcate, fiind pe locul 6 în clasamentul all-time al naționalei din Hexagon. Cum distanța până la Giroud, liderul marcatorilor, este de numai 17 goluri, Kylian are toate șansele să fie primul și în acest clasament.

Reclamă 4 / 0/3

O altă statistică care ține capus de afiș atunci când ne referim la Kylian Mbappe e reprezentată de golurile sale de la Cupa Mondială. Câștigător în 2018 și finalist în 2022, Mbappe a jucat un rol esențial în performanțele Franței. Cu 12 golurile marcate în total, atacantul se află pe locul 6 al marcatorilor all-time, la egalitate cu legendarul Pele. Lider este germanul Miro Klose, cu 16 goluri.

Dacă va fi ferit de accidentări, Mbappe va mai juca la cel puțin 3 Cupe Mondiale, având șanse foarte mari să doboare și acest record.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și