Închide meniul

Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai

Alex Ioniță Publicat: 10 mai 2024, 21:44

Reclamă
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai

Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG!

Kylian Mbappe / Profimedia

Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Superstarul și-a anunțat deja plecarea de la campioana Franței, dar speră să mai cucerească un trofeu alături de echipa lui Luis Enrique.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În decursul zilei de vineri, Mbappe a anunțat, în mod oficial, că nu își va prelungi contractul cu PSG. Este de așteptat ca acesta să semneze cu Real Madrid, formație care l-a dorit insistent în ultima perioadă.

Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG!

PSG își va juca ultimul meci al sezonului pe data de 25 mai. Este vorba despre finala Cupei Franței, cu Olympique Lyon, care va fi LIVE în AntenaPLAY.

Mbappe a făcut deja spectacol în acest sezon al Cupei și speră să își încheie aventura de la PSG cu un nou trofeu.

În 7 ani petrecuți pe Parc des Princes, Mbappe a reușit să adune o vitrină impresionantă de trofee. Alături de PSG a câștigat 6 titluri de campion, 3 Cupe ale Franței, 2 Cupe ale Ligii și 3 Supercupe.

Reclamă

Tot în perioada petrecută în capitala Franței a avut succes și alături de echipa națională. Cu prima reprezentativă a „Hexagonului” a câștigat Cupa Mondială, în anul 2018, dar și Liga Națiunilor, în anul 2021.

Pe plan personal a fost desemnat golgheter în Ligue 1 în 5 sezoane diferite, dar și cel mai bun fotbalist francez a l anului, în 2018, 2019 și 2022.

În momentul de față este cotat la suma de 180 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG!

Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Francezul nu s-a mai ascuns și a anunțat, în mod oficial, că o va părăsi pe campioana din Ligue 1 la finalul actualului sezon.

Astfel, este de așteptat ca vedeta din atacul lui Luis Enrique să semneze cu Real Madrid, echipă care încearcă insistent să îl aducă pe Bernabeu, încă din urmă cu un sezon.

Mbappe a postat un videoclip pe rețelele de socializare, în care a transmis un mesaj de adio pentru fanii lui PSG. Pe lângă declarații, acesa a atașat, lângă videoclip, mesajul : „Merci!” (n.r. Mulțumesc!).

„Sunt Kylian, vreau să mă adresez vouă (n.r. fanilor lui PSG). Mereu am spus că vreau să mă adresez vouă când va veni timpul. Am vrut să vă spun întâi vouă că este ultimul meu an la PSG. Nu îmi voi prelungi contractul şi îmi voi încheia această aventură peste câteva săptămâni

Voi juca ultimul meu meci pe Parc des Princes duminică. Vor fi multe emoţii. Au fost mulţi ani în care am avut şansa şi onoarea de a juca la cel mai mare club din Franţa

Vreau să le mulţumesc coechipierilor, antrenorilor… Unai Emery, Thomas Tuchel, Mauricio Pochettino, Christophe Galtier şi Luis Enrique.

Este dificil, niciodată nu am crezut că va fi atât de dificil să anunţ asta şi să îmi părăsesc echipa… Franţa, Ligue 1, dar cred că aveam nevoie de asta, o nouă provocare după 7 ani.

Reclamă

Sper că vom încheia acest sezon cu un trofeu. Vom trăi momente frumoase în timpul rămas şi să fiţi siguri că veţi rămâne mereu în inima mea. Aici este Paris! La revedere”, a transmis Mbappe.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată 21:51 Dennis Politic, „dublă” pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda! Meci de senzaţie făcut de atacantul „câinilor” 21:30 LIVE VIDEOPalermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și