Închide meniul
BREAKING NEWS

Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid

Alex Ioniță Publicat: 10 mai 2024, 21:15

Reclamă
Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid

Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG!

Kylian Mbappe / Twitter

Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Francezul nu s-a mai ascuns și a anunțat, în mod oficial, că o va părăsi pe campioana din Ligue 1 la finalul actualului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, este de așteptat ca vedeta din atacul lui Luis Enrique să semneze cu Real Madrid, echipă care încearcă insistent să îl aducă pe Bernabeu, încă din urmă cu un sezon.

Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG!

Mbappe a postat un videoclip pe rețelele de socializare, în care a transmis un mesaj de adio pentru fanii lui PSG. Pe lângă declarații, acesa a atașat, lângă videoclip, mesajul : „Merci!” (n.r. Mulțumesc!).

„Sunt Kylian, vreau să mă adresez vouă (n.r. fanilor lui PSG). Mereu am spus că vreau să mă adresez vouă când va veni timpul. Am vrut să vă spun întâi vouă că este ultimul meu an la PSG. Nu îmi voi prelungi contractul şi îmi voi încheia această aventură peste câteva săptămâni

Voi juca ultimul meu meci pe Parc des Princes duminică. Vor fi multe emoţii. Au fost mulţi ani în care am avut şansa şi onoarea de a juca la cel mai mare club din Franţa

Reclamă

Vreau să le mulţumesc coechipierilor, antrenorilor… Unai Emery, Thomas Tuchel, Mauricio Pochettino, Christophe Galtier şi Luis Enrique.

Este dificil, niciodată nu am crezut că va fi atât de dificil să anunţ asta şi să îmi părăsesc echipa… Franţa, Ligue 1, dar cred că aveam nevoie de asta, o nouă provocare după 7 ani.

Sper că vom încheia acest sezon cu un trofeu. Vom trăi momente frumoase în timpul rămas şi să fiţi siguri că veţi rămâne mereu în inima mea. Aici este Paris! La revedere”, a transmis Mbappe.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă ultimul meci de pe Parc des Princes, Mbappe va mai avea de jucat alte 3 partide, 2 în deplasare și una pe „teren neutru”. În Ligue 1, PSG se va mai duela, până la finalul actualului sezon cu: Toulouse, Nice și Metz.

Ultimul meci al lui Mbappe la PSG e LIVE în AntenaPLAY

Mbappe își va juca ultimul meci la PSG pe data de 25 mai, împortiva celor de la Olympique Lyon. Este vorba despre finala Cupei Franței, care se va vedea LIVE în AntenaPLAY, de la ora 22:00.

Superstarul a ajuns la PSG în vara anului 2017, sub formă de împrumut, iar apoi a fost achiziționat, în vara lui 2018, în schimbul sumei de 180 milioane de euro.

A adunat 306 meciuri pentru echipa din capitala Franței, în care a marcat 255 de goluri și a oferit 108 pase decisive.

Totodată, alături de PSG a reușit să câștige 6 titluri de campion, 3 Cupe ale Franței, 2 Cupe ale Ligii și 3 Supercupe.

Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor

Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Kylian Mbappe n-a mai suportat şi a plecat în mijlocul interviului, după eliminarea celor de la PSG în semifinalele Ligii Campionilor. Campioana Franţei a pierdut ambele meciuri cu acelaşi scor: 0-1.

Reclamă

PSG a trimis de 6 ori în bară în dubla cu Borussia Dortmund, dar nu a reuşit să înscrie. Starul francez va pleca la finalul acestui sezon de la PSG, iar cea mai probabilă destinaţie va fi Real Madrid. De altfel, Kylian Mbappe a plecat în mijlocul interviului în momentul în care a fost întrebat dacă va ţine cu Real Madrid în returul cu Bayern Munchen.

”Este un proces îndelungat să câștigi UEFA Champions League, iar eu sunt sigur că PSG nu este departe de acest lucru. Suntem triști în această seară, suntem dezamăgiți. Nu am fost aroganţi deloc.

Dacă noi nu suntem convinşi că putem câştiga, atunci cine o va face? Nimeni. Nu este problema că am tratat de sus adversarul, acesta este forbalul. Vom continua să muncim şi vom încerca să câştigăm Liga Campionilor”, a spus Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 22:30 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată 21:51 Dennis Politic, „dublă” pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda! Meci de senzaţie făcut de atacantul „câinilor” 21:30 LIVE VIDEOPalermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” Vezi toate știrile
Citește și