Închide meniul
UPDATE

Kylian Mbappe și Lionel Messi au făcut show în Marseille – PSG! Vedetele parizienilor, goluri geniale pe Stade Velodrome

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 februarie 2023, 22:44

Kylian Mbappe și Lionel Messi au făcut show în Marseille – PSG! Vedetele parizienilor, goluri geniale pe Stade Velodrome

Strasbourg - PSG, LIVE SCORE, 22:00

Kylian Mbappe și Leo Messi / Profimedia

Kylian Mbappe și Lionel Messi au făcut show în Marseille – PSG! Cele două superstaruri ale parizienilor au creat fazele de la cele trei goluri înscrise de Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fără Neymar, care s-a accidentat în meciul cu Lille, PSG nu a suferit din punct de vedere ofensiv. Kylian Mbappe și Lionel Messi au jucat exemplar, în ciuda ostilității de pe Stade Velodrome.

Update: Kylian Mbappe a reuşit dubla, după o noua fază fabuloasă „lucrată” cu Lionel Messi.

Kylian Mbappe și Lionel Messi au făcut show în Marseille – PSG! Vedetele parizienilor, goluri geniale pe Stade Velodrome

Primul gol al Parisului a fost marcat în minutul 25. Lionel Messi a inițiat un contraatac al oaspeților și i-a pasat în profunzime lui Kylian Mbappe. Superstarul francez a sprintat fulgerător, i-a lăsat fără reacție pe apărătorii lui Marseille și a înscris fără probleme.

Câteva minute mai târziu, Kylian Mbappe a fost cel care a oferit pasa decisivă, iar Leo Messi s-a aflat la finalizare. Din colțul terenului, Mbappe a centrat senzațional pe lângă fundașii lui OM, iar Messi a trebuit să îndeplinească o simplă formalitate. Astfel, în minutul 29 al derby-ului din Franța, tabela indica 2-0 pentru PSG.

Reclamă

În repriza secundă, același Leo Messi a oferit un assist strălucitor pentru Mbappe. Argentinianul a ridicat mingea peste apărarea adversă, iar francezul a înscris superb cu un șut puternic. A fost cel de-al 200-lea gol pentru Kylian Mbappe în tricoul lui PSG.

Erling Haaland, reverență în fața lui Kylian Mbappe: „Este un jucător incredibil! Francezii sunt norocoși că îl au!”

Erling Haaland l-a lăudat pe rivalul Kylian Mbappe într-un interviu acordat presei din Franța. Starul lui Manchester City a spus că francezii sunt norocoși să-l aibă pe Mbappe. Haaland și-ar fi dorit să facă echipă cu atacantul lui PSG în naționala Norvegiei.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland și Kylian Mbappe sunt vedetele „noii generații” din fotbal. Unii fani au preconizat că rivalitatea lor va fi comparabilă cu cea dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

„În prezent există atât de mulți jucători buni și Kylian este unul dintre ei. El este foarte puternic! Francezii sunt atât de norocoși că el joacă pentru Franța. Mi-aș dori să joace pentru Norvegia, evident, dar nu este cazul, dar da, este un jucător incredibil”, a spus Erling Haaland, pentru Canal+, citat de footmercato.net

Erling Haaland și Kylian Mbappe s-au întâlnit în doar două meciuri directe până acum. S-a întâmplat în 2020, într-un duel din optimile Champions League, Borussia Dortmund – PSG. Atunci, a avut câștig de cauză francezul. Echipa sa a câștigat cu 3-2 la general în dublă-manșă.

Haaland a înscris în meciul tur, câștigat de Dortmund cu 2-1. În același meci, Kylian Mbappe a reușit un assist. La retur, PSG s-a impus cu 2-0.

În prezent, cei doi ocupă primele două poziții în topul celor mai valoroși jucători (Mbappe – 180 de milioane de euro / Haaland – 170 de milioane de euro).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și