Închide meniul

Kylian Mbappe va ajunge la Real Madrid! Anunțul făcut de Marca, după ce Liverpool s-a arătat interesată de vedeta lui PSG

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 februarie 2022, 10:35

Kylian Mbappe va ajunge la Real Madrid! Anunțul făcut de Marca, după ce Liverpool s-a arătat interesată de vedeta lui PSG

Kylian Mbappe a intrat în istoria lui PSG

Profimedia

Kylian Mbappe va ajunge la Real Madrid

Chiar dacă a apărut informația potrivit căreia superstarul cotat la 160 milioane de euro se află pe radarul lui Liverpool și ar fi deschis să asculte o propunere, Marca anunță că PSG știe deja faptul că Mbappe s-a înțeles cu Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG știe deja că vedeta sa va pleca la Madrid, chiar dacă Nasser Al-Khelaifi le-a râs în față celor de la Real, după partida tur din optimile UEFA Champions League, scor 1-0. „L-au vrut pe Mbappe? Iată-l pe Mbappe!”, a spus Al-Khelaifi, citat de sport.es.

Real Madrid a făcut o ofertă chiar şi 220 de milioane de euro în luna august, dar aceasta fost refuzată de PSG. Acum, Mbappe va ajunge liber de contract la Madrid.

Pe lângă salariul uriaș, ”galacticii” pun la bătaie cel mai mare bonus la semnătură din istoria fotbalului: între 80 și 90 de milioane de euro, potrivit fichajes.net.

Kylian Mbappe a dezvăluit cum a ”uitat” pentru o seară de transferul la Real Madrid

PSG – Real Madrid 1-0. Kylian Mbappe a bătut-o pe Real Madrid la ultima fază, după o acțiune uriașă. Vedeta lui PSG le-a explicat francezilor cum a făcut abstracție în acest meci despre telenovela transferului său la Real Madrid, un lucru despre care toată lumea vorbește în ultimul an.

Reclamă

”Cum să ignori situația mea? E simplu, trebuie să joci fotbal! Punem prea multe întrebări, sunt prea multe semne de întrebare. Vorbim despre PSG şi Real Madrid, două echipe mari, dar eu sunt jucătorul lui PSG. Mereu sunt fericit.

Suntem foarte fericiţi cu acest avantaj. Urmează returul, trebuie să fim pregătiţi. Am spus că voi da totul pentru PSG şi am demonstrat asta. Am arătat asta încă o dată acum. O echipă ca PSG nu va merge pe Bernabeu să ţină de rezultat, dar ei vor juca diferit”, a comentat Mbappe, pentru Canal +.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și