Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit motivul pentru care nu a adus niciun jucător român la Neftchi Baku: „Nu e vorba de frică!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 martie 2023, 9:44

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit motivul pentru care nu a adus niciun jucător român la Neftchi Baku: „Nu e vorba de frică!

Laurenţiu Reghecampf a explicat de ce nu a adus niciun jucător român la Neftchi Baku

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui interviu / Hepta

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit motivul pentru care nu a adus niciun jucător român la Neftchi Baku, deşi toată lumea se aştepta să ia jucători români la echipa sa. Reghecampf spune că încă nu a găsit un jucător în România care să se acomodeze la Neftchi Baku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a mai spus că este interesat, în momentul unui transfer, de plus pe care îl poate aduce acel jucător la echipă.

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit motivul pentru care nu a adus niciun jucător român la Neftchi Baku

„Cunosc foarte bine toți fotbaliștii din campionatului României. Știu cine sunt cei ar putea să o ajute pe Neftchi și cei care ar putea fi transferați gratis, însă, până acum, nu am găsit un jucător potrivit în România. Nu e vorba de frică. Ce frică să am și de cine?

Dacă jucătorul respectiv ar ajuta echipa, am fi toți fericiți. Eu sunt interesat de beneficiul pe care îl poate aduce un jucător echipei„, a spus Reghecampf pentru site-ul sportinfo.az.

Laurenţiu Reghecampf a fost făcut praf în Azerbaidjan

Laurenţiu Reghecampf a fost făcut praf într-un editorial apărut în presa din Azerbaidjan. Totul a pornit după ce echipa antrenată de român, Neftchi Baku, a obţunit doar o remiză pe terenul celor de la Gabala. Antrenorului român i s-a sugerat să meargă la un control.

Reclamă

Reghecampf, care a criticat arbitrul după meciul ruşinos cu Gabala, ar trebui să fie dus la un doctor și să i se ia temperatura după aceste declarații. Poate ar trebui să i se facă și un RMN la cap.

Mi se pare important să meargă și la un psiholog. Poate psihologul va vorbi cu el și va afla de ce i-a asuprit atât de mult pe jucători, care sunt foarte enervați din cauza lui. Există o mare nemulțumire a jucătorilor din cauza antrenorului.

Ziua în care Reghe va demisiona sau va fi dat afară va fi cea mai fericită din lume. Sperăm ca noua conducerea a clubului nu îi va face pe fani și pe jucători să aștepte prea mult„, au scris cei de la sportinfo.az.

Reclamă 4 / 0/3

“Ți-e dor de grătarele de la FCSB, cu Reghecampf?”. Alex Bourceanu, dezvăluiri savuroase

“Ți-e dor de grătarele de la FCSB, cu Laurențiu Reghecampf?”, a fost întrebat Alex Bourceanu, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE, moderată de Dan Pavel. Fostul căpitan al roș-albaștrilor a depănat amintiri din perioada petrecută la clubul patronat de Gigi Becali. Triplul campion al României cu FCSB a povestit cum se distra alături de colegii săi în timpul liber.

“(N.r. – Ți-e dor de grătarele cu Reghecampf?) De stadioane pline mi-e dor, și ăsta e unul dintre motivele pentru care încă mă întorc pe stadion. Sigur, mi-e dor de conexiunea cu oamenii. De grătare mai puțin. În general mai puțin. Încerc să fac mai multe lucruri care țin de alimentație, în special. Atmosfera era, într-adevăr, extraordinară. Dacă vorbim despre atmosferă, da, dar despre lucrurile care țin de grătar, atunci nu mai sunt atât de încântat. Atunci eram încântat.

Făceam petreceri. Ne adunam undeva într-un mediu privat sau puteam să ieșim la un restaurant într-o seară. Nu sărea lumea pe noi, foarte puțin. Dădeam câteva autografe, dacă era necesar, dar nu pot să spun că lumea era înnebunită să sară pe noi și să nu ne lase să ne simțim bine.

Am ieșit și eu în decor, dar din fericire lucrurile n-au ieșit în evidență. Cred că au fost și filmate. (N.r. – Despre incidentul cu Stefan Nikolic) Fiecare am fost în situația aia. Cei mai mulți dintre noi, dar cred că fiecare. Îmi amintesc de pressing-ul pe care Nikolic îl făcea, golurile sale și penalty-ul scos cu AEK Larnaca, în Europa League.

A scos penalty, a dat gol și am câștigat cu 3-1. Acela e Nikolic pe care mi-l amintesc, ce făcea în viața privată era treaba lui. Fiecare aveam problemele noastre. Nu eram genul ăla de lider, să vorbesc cu jucătorii despre viața lor privată. E genul de jucător pe care mi-l doresc în echipă și când antrenez. N-am păstrat legătura cu el. N-am păstrat cu mulți colegi”, a spus Alexandru Bourceanu, la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit motivul pentru care nu a adus niciun jucător român la Neftchi Baku
  • Eplicaţiile antrenorului român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și