Închide meniul

Laurențiu Reghecampf a fost învins de Cristiano Ronaldo. Meciul dintre Al Tai și Al Nassr, decis de un penalty

Alex Ioniță Publicat: 29 septembrie 2023, 20:12

Reclamă
Laurențiu Reghecampf a fost învins de Cristiano Ronaldo. Meciul dintre Al Tai și Al Nassr, decis de un penalty

Laurențiu Reghecampf a fost învins de Cristiano Ronaldo

Colaj Laurențiu Reghecampf și Cristiano Ronaldo / Profimedia

Laurențiu Reghecampf a fost învins de Cristiano Ronaldo. Echipa condusă de către tehnicianul român a fost învinsă de formația la care este legitimat starul lusitan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Al Tai și Al-Nassr s-a încheiat cu scorul de 1-2. Partida a fost decisă de o lovitură de la 11 metri care a fost transformată de către Cristiano Ronaldo.

Laurențiu Reghecampf a fost învins de Cristiano Ronaldo. Ce s-a întâmplat în Al-Tai – Al-Nassr 1-2

La meciul de pe teren propriu, „Reghe” a contat încă din primul minut atât pe Andrei Cordea, cât și pe Marko Dugandzic. Al-Nassr a punctat prima în acest duel, în minutul 32, prin Anderson Talisca. Pasa decisivă la golul brazilianului a fost oferită de Cristiano Ronaldo.

Prima parte a meciului s-a încheiat cu scorul de 1-0. Singurul eveniment de dinainte de pauză, înafară de golul lui Talisca, a fost un cartoșan galben văzut de către Marko Dugandzic.

În repriza secundă, echipa lui Laurențiu Reghecampf a egalat, în minutul 79, prin golul marcat de Virgil Misidjan, din pasa lui Harthi. Rezultatul final a fost stabilit de către Cristiano Ronaldo, care a marcat dintr-o lovitură de la 11 metri.

Reclamă

Tot în a doua parte, fostul antrenor de la Universitatea Craiova i-a scos din teren pe Andrei Cordea (min 78) și pe Marco Dugandzic (min 90+2). După prestația din acest meci, fostul jucător de la FCSB a primit nota 6,6, din partea celor de la sofascore.ro. De cealaltă parte, fostul atacant de la Rapid, Dugandzic, a primit nota 6,3.

În urma acestui rezultat, echipa lui Laurențiu Reghecampf este pe locul 12 în campionatul din Arabia Saudită, cu 7 puncte după 8 meciuri jucate. De cealaltă parte, Al-Nassr este, cel puțin temporar, pe locul al 3-lea, cu 18 puncte în tot atâtea meciuri jucate.

Pentru Al-Tai urmează duelul cu Al-Taawoun, care va avea loc pe 5 octombrie, de la ora 18:00.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a vorbit despre retragere

„CR7” a dezvăluit, după meciul cu Al Ahli, că încă nu se gândește la retragere și că iubește în continuare să joace fotbal. Cristiano Ronaldo a menționat, după meci și care este momentul în care se va retrage din cariera sa de jucător.

„Încă iubesc fotbalul. Chiar și la vârsta mea, iubesc să joc, să marchez și să câștig meciuri. O să mai joc până când picioarele îmi vor spune: Cristiano, e gata. Până atunci o să continui să îmi ajut echipa!”, a spus Cristiano Ronaldo, citat de marca.com.

De asemenea, lusitanul a ținut să laude din nou campionatul saudit. Totodată, a vorbit și despre duelul cu Al Ahli, câștigat de către echipa lui Ronaldo cu scorul de 4-3.

„Avem niște jucători excepționali. Liga devine din ce în ce mai bună! Am jucat foarte bine împotriva unui adversar foarte bun. Am început bine, am marcat două goluri. Meciul a fost senzațional, am făcut spectacol pentru fani”, a mai spus Ronaldo.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și