Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf a refuzat Universitatea Craiova! Unde pleacă Reghe. Anunţul făcut de azeri

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 decembrie 2022, 12:08

Laurenţiu Reghecampf a refuzat Universitatea Craiova! Unde pleacă Reghe. Anunţul făcut de azeri

Laurențiu Reghecampf nu vine la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf nu vine la Universitatea Craiova / Profimedia

Laurenţiu Reghecampf a refuzat Universitatea Craiova! Presa azeră susţine că Reghe i-a anunţat pe cei din conducerea lui Neftchi Baku că are o ofertă excelentă din Arabia Saudită, pe care este dispus să o accepte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă, tot jurnaliştii azeri susţineau că Universitatea Craiova este aproape să îl readucă pe Reghecampf în Liga 1, dar şi că oltenii i-ar fi oferit un salariu lunar de 40.000 de euro. Totuşi, cel mai probabil, banii veniţi de la arabi sunt mai mulţi.

Laurenţiu Reghecampf a refuzat Universitatea Craiova!

„Românul i-a informat pe oficialii din Baku despre o ofertă primită din Arabia Saudită. Tehnicianul, care antrenează în Azerbaidjan din iunie, a declarat că posibilitatea plecării sale în Peninsula Arabică este una reală.

Situația lui va fi clarificată în această lună, după 20 decembrie, ziua meciului cu Zira din Cupă. Dacă Neftchi va fi eliminată, conducerea va hotărî rezilierea contractului cu antrenorul est-european.

Este adevărat că presa din România a scris că Steaua (n.r. – FCSB) și Universitatea Craiova sunt în contact cu Reghe, însă ultimele informații ne arată că tehnicianul în vârstă de 47 de ani este dornic să câștige mai mulți bani și intenționează să accepte oferta saudită.”, au scris cei de la sportinfo.az.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf, răspuns ironic când a fost întrebat despre oferta lui Mihai Rotaru

Laurențiu Reghecampf a avut o reacție neașteptată la propunerea lui Mihai Rotaru, acționarul Univerității Craiova, care i-ar oferi un bolid de lux pentru a reveni la formația din Bănie. Clubul din Bănie se află în căutarea unui nou antrenor, după demisia lui Mirel Rădoi.

În urmă cu câteva zile, în cadrul conferinței de presă de dinaintea partidei Turan – Neftci, încheiat cu scorul de 0-1, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat de jurnaliștii azeri dacă este interesat de oferta lui Mihai Rotaru.

În mod ironic, tehnicianul român a spus că nu este de acord cu propunerea formației oltene, deoarece nu-i place culoarea roșie.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu îmi plac Bugatti-urile roșii. Nu îmi place culoarea roșie. De aceea nu sunt de acord să primesc mașina. Nu cred că acestea sunt lucruri pe care să le discutăm într-o conferință de presă”, a declarat Laurențiu Regbecampf.

Laurențiu Reghecampf a plecat cu „scântei” de la Universitatea Craiova, în vară

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Universitatea Craiova în vara acestui an, după aproape 11 luni petrecute pe banca formației oltene.

Într-un interviu recent, tehnicianul, în vârstă de 47 de ani a declarat că plecarea sa de la Universitatea Craiova a fost cauzată și de faptul că oficialii echipei alb-albastre nu i-au satisfăcut pretențiile în privința transferurilor de jucători.

E foarte simplu. Am purtat niște discuții pe tema lotului și a obiectivelor. Asta se întâmpla în iarnă, când erau și mulți accidentați, aveam nevoie de jucători. Nu s-a rezolvat absolut nimic. Iar în vară, când am reluat tema, iar nu s-a mișcat nimic. Am ajuns la niște dialoguri în contradictoriu, moment în care am preferat să ne despărțim. Să rămânem prieteni și să nu deviem în discuții mai urâte.

Dacă un antrenor cere ceva decent și nu i se aduce, înseamnă că undeva la mijloc există un scurtcircuit. Vor apărea mereu discuții că nu există același plan de ambele părți. N-am vorbit concret despre nume, ci doar de anumite poziții pe care aș fi vrut să le acoperim. Răspunsul a fost mereu că ’se rezolvă, se rezolvă, se rezolvă’.

Dar faptic nu s-a întâmplat nimic. Abia după ce am plecat eu de acolo s-au rezolvat niște lucruri pe care și eu le solicitasem. Când se petrec astfel de situații, nu mai există atmosfera potrivită la echipă și nici modul de lucru nu mai e cel care ar trebui să fie”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în luna septembrie, pentru playsport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și