Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, aproape de o revenire în Liga 1! Negociază cu Gigi Becali şi Mihai Rotaru. Salariul cerut

Dan Roșu Publicat: 19 iunie 2023, 8:42

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, aproape de o revenire în Liga 1! Negociază cu Gigi Becali şi Mihai Rotaru. Salariul cerut

Laurenţiu Reghecampf, discurs după FCSB - Universitatea CraIova 3-0

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui interviu / Hepta

Laurenţiu Reghecampf este aproape de o revenire în Liga 1. După un sezon la Neftci Baku, antrenorul ajuns la 47 de ani nu ar spune „nu” unei oferte potrivite din prima ligă românească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform playsport.ro, Reghe ar fi vorbit deja cu Gigi Becali şi Mihai Rotaru, patronii de la FCSB şi Universitatea Craiova, două cluburi pe la care a mai trecut fostul şot al Anamariei Prodan.

Laurenţiu Reghecampf, aproape de o revenire în Liga 1

Becali şi Rotaru sunt cei doi patroni din Liga 1 care i-ar putea oferi salariul pe care acesta îl cere. Potrivit sursei citate, Reghe e dispus să revină în România pentru 20.000 de euro pe lună, jumătate din cât câştigă în acest moment la Neftchi.

În sezonul recent încheiat, Reghe şi echipa lui au terminat campionatul pe locul 3 şi au pierdut şi finala Cupei. Astfel, presa din Azerbaidjan susţinea că Sergen Yalcin este antrenorul care i-ar putea lua locul românului, la Neftci.

Pe de altă parte, dacă îl va da afară, Neftchi trebuie să îi achite lui Reghe 100.000 de euro. Patronul nici nu vrea să audă, aşa că rămâne de văzut dacă cele două părţi se vor despărţi amiabil.

Reclamă

Reghecampf a avut parte de două titluri câştigate alături de FCSB, în 2013 şi 2014. El a mai antrenat Universitatea Craiova, Concordia Chiajna, Al-Hilal, Litex Lovech, Al Wahda sau Al Ahli.

Laurenţiu Reghecampf, după ce Neftchi Baku a fost umilită în campionatul azer

Neftci Baku, trupa pregătită de Laurenţiu Reghecampf, a suferit un eşec drastic în ultima etapă. Formaţia antrenorului român a fost învinsă cu scorul de 4-0 de Turan Tovuz, în etapa cu numărul 33 din prima ligă din Azerbaudjan. La finalul partidei, „Reghe” a avut un discurs tăios.

„Nu aceasta este atitudinea lui Neftci. Am tratat prea ușor meciul, nu am fost concentrați. Am început foarte prost meciul, la fel ca și în etapa trecută cu Qarabag. Mai avem trei partide în campionat și trebuie să ne schimbăm mentalitatea și atitudinea. Avem multe lucruri despre care trebuie să discutăm.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai important lucru este ca atunci când îmbraci acest tricou să ai atitudine de învingător. Nu trebuie să primim goluri atât de ușor. Rezultatul este rușinos pentru noi toți. Suntem o echipă, nu suntem diferiți, eu ca antrenor, jucătorii sau oficialii. Atunci când ne-am calificat în finala Cupei nu am spus eu, am spus noi.

Trebuie să fim onești și să spunem că a fost un joc rușinos pe care trebuie să-l uităm. Atunci când nu ai o miză, se ajunge la astfel de prestații și de rezultate. Lotul nu este atât de mare și nu am ce schimbări să fac.

Știu că veți scrie multe lucruri despre mine, dar eu le voi accepta. Însă trebuie să-mi apăr jucătorii, pentru că mai avem de jucat finala Cupei și am nevoie de fiecare dintre ei pentru a lupta să câștigăm. O să iau ziua de azi ca un accident. De aceea îmi pare rău și ne simțim rușinați de acest rezultat.

Dacă vreți să începeți să trageți, împușcați-mă! Sunt de acord cu voi că 0-4 este rușinos, dar am vorbit deja cu jucătorii. Așa ceva nu este posibil. Nu pot veni în fața voastră să vă mint, dar să nu uitați ce muncă fac acești jucători, suntem calificați în finala Cupei.

Putem să cucerim un trofeu și nu uitați că vom termina pe locul trei în campionat. Dacă, la finalul sezonului, conducătorilor nu o să le placă acest loc, îmi pot spune asta. Pot să vă asigură că, dacă în sezonul următor vom avea o echipă întărită, ne vom putea bate la titlu. Și nu vă spun că vom schimba jucătorii, dar trebuie să mai aducem câțiva”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, în cadrul conferinţei de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și