Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, probleme mari în Arabia Saudită! Al-Tai, învinsă de o contracandidată la evitarea retrogradării!

Bogdan Stănescu Publicat: 9 noiembrie 2023, 22:15

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, probleme mari în Arabia Saudită! Al-Tai, învinsă de o contracandidată la evitarea retrogradării!

Laurenţiu Reghecampf, probleme mari în Arabia Saudită!

Laurenţiu Reghecampf, pe banca lui Al Tai / Twitter

Laurenţiu Reghecampf are probleme mari în Arabia Saudită! Echipa antrenată de Reghe, Al-Tai, a fost învinsă cu 3-1 de o contracandidată la evitarea retrogradării, Al Khaleej.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea şi Marko Dugandzic au fost din nou titulari la Al-Tai, dar niciunul dintre ei nu a reuşit să marcheze sau să dea un assist.

Laurenţiu Reghecampf, probleme mari în Arabia Saudită!

Andrei Cordea a rămas pe teren tot meciul şi a primit un cartonaş galben în minutul 80. Marko Dugandzic a fost înlocuit în minutul 78 cu Adeeb Al-Haizan.

În urma acestui rezultat, Al-Tai a ajuns pe locul 15 în prima ligă din Arabia Saudită, cu 11 puncte din 13 partide.

Formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf este prima deasupra liniei. Locurile 16, 17 şi 18 retrogradează din prima ligă a Arabiei Saudite.

Reclamă

Suma uriaşă pe care Laurenţiu Reghecampf trebuie să i-o dea lui Mihai Rotaru: „Nu am văzut banii! Cum să îl las?!”

Laurenţiu Reghecampf trebuie să îi plătească o sumă uriaşă lui Mihai Rotaru. Dezvăluirea a fost făcută chiar de patronul celor de la Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru a spus că Laurenţiu Reghecampf nu şi-a achitat nici până acum clauza de reziliere. Patronul Universităţii Craiova spune că a câştigat la comisii, iar Reghecampf trebuie să plătească 300.000 de euro. Mai mult, Rotaru spune că Reghe trebuie să restituie şi un alt împrumut.

Laurenţiu Reghecampf a rupt înţelegerea cu Universitatea Craiova pentru a semna cu arabii de la Al-Tai.

Reclamă 4 / 0/3

„După ce am negociat am rămas la 300.000 de euro”

”Mă uit în cont în cont mâine. Nu am primit. Am câștigat acum, în prima instanță, la comisii, nu știu dacă face sau nu recurs, după care se va pune în executare. 300.000 de euro a rămas, el a propus 150.000 de mii, am negociat, după ce am negociat am rămas la 300.000.

Nu am văzut banii, dacă îi primim anunțam. Orice înțelegere juridică în România trebuie confirmată de justiție. Până în acest moment, Laurențiu Reghecampf a fost antrenorul Universității Craiova, de asta nu am făcut conferință de presă de prezentare a unui nou antrenor până acum.

Am câștigat la comisii, cum să îl las? Mai are să îmi dea și niște bani înapoi, nu mulți. Mai puțin de 500.000 de euro”, a spus Mihai Rotaru la fanatik.ro.

Laurenţiu Reghecampf, o singură victorie pe banca lui Al-Tai

Laurenţiu Reghecampf a obţinut o singură victorie pe banca lui Al-Tai de când a devenit antrenorul acestei echipe. Al-Tai a învins-o pe Al Riyadh la sfârşitul lunii trecute, Marko Dugandzic şi Andrei Cordea contribuind serios la triumful echipei lui „Reghe”.

Marko Dugandzic a înscris atunci în minutul 28, după ce Andrei Cordea i-a pasat decisiv.

După victoria cu Al Riyadh, Al-Tai a făcut 3-3 acasă cu Al Feiha, după ce a condus cu 3-1. Elevii lui Reghecampf au marcat trei goluri în doar 10 minute, dar oaspeţii au întors scorul în repriza secundă, după ce la pauză erau conduşi cu două goluri.

Laurenţiu Reghecampf a suferit, după ce a semnat cu Al-Tai, patru înfrângeri la rând pe banca echipei la care evoluează Andrei Cordea şi Marko Dugandzic.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
Vezi toate știrile
Citește și