Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, prima victorie pe banca lui Al-Tai! Andrei Cordea a dat un assist la golul lui Dugandzic!

Bogdan Stănescu Publicat: 27 octombrie 2023, 21:16

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, prima victorie pe banca lui Al-Tai! Andrei Cordea a dat un assist la golul lui Dugandzic!

Laurenţiu Reghecampf, prima victorie pe banca lui Al-Tai

Laurențiu Reghecampf / Profimedia Images

Laurenţiu Reghecampf a obţinut prima victorie pe banca lui Al-Tai! Antrenorul român i-a trimis din nou în teren începând din primul minut pe Andrei Cordea şi Marko Dugandzic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au colaborat la golul de 1-1. Marko Dugandzic a înscris în minutul 28, după ce Cordea i-a pasat decisiv. Anterior, Al Riyadh deschisese scorul, în minutul 8, prin Saleh Al Abbas.

Laurenţiu Reghecampf, prima victorie pe banca lui Al-Tai!

Al-Tai – Al Riyadh s-a terminat 3-2. Echipa lui Reghecampf a condus cu 3-1, dar golul marcat în minutul 90+2, din penalty, de către Birama Toure a făcut ca echipa oaspete să piardă doar la un gol diferenţă.

Laurenţiu Reghecampf se află la al cincilea meci pe banca lui Al-Tai. Toate celelalte 4 jocuri le-a pierdut.

Cu victoria din ultima etapă, echipa lui Reghecampf a urcat pe locul 14 în campionat, în afara poziţiilor care duc la retrogradare. Locurile 16, 17 şi 18 duc la retrogradarea în liga a doua din Arabia Saudită.

Reclamă

Etapa următoare echipa lui Reghecampf o va întâlni pe Al-Feiha, care se află pe locul 8 în campionat.

Probleme mari pentru Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită! Antrenorul român a acuzat arbitrajul după a patra înfrângere la rând

Laurenţiu Reghecampf avea probleme mari în Arabia Saudită! Echipa antrenată de tehnicianul român, Al Tai, a pierdut etapa trecută în deplasare cu Al Shabab şi se afla pe penultimul loc în clasament.

Al Tai a fost învinsă cu 2-0, iar „Reghe” a înregistrat a patra înfrângere consecutivă în Arabia Saudită. La Al Tai evoluează Andrei Cordea și Marko Dugandzic. Ambii au fost titulari cu Al Shabab.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut multe ocazii azi (n.r. – sâmbătă), am pregătit bine echipa, dar nu am reușit în cele din urmă.

Nu vreau să vorbesc prea mult despre arbitraj, dar am avut o lovitură de pedeapsă care nu a fost acordată. Cred că am avut un penalty 100% corect și nu știu de ce nu l-a acordat arbitrul. Totodată, primul gol al celor de la Al Shabab a venit după o eroare a arbitrului”, a declarat Laurenţiu Reghecampf după înfrângerea cu Al Shabab.

În urmă cu două etape, Al Tai a fost învinsă fără drept de apel, cu 3-0, de Al-Taawon. După acel meci, „Reghe” a făcut scut în jurul jucătorilor săi.

Laurenţiu Reghecampf a recunoscut că echipa sa a primit multe goluri, în ultimele meciuri, însă a declarat că jucătorii săi vor munci mai mult pentru a se îmbunătăţi pe plan defensiv.

„Vom munci la îmbunătățirea sistemului defensiv”

„Este adevărat că a primi un număr mare de goluri nu este un lucru bun, dar noi vom munci la îmbunătățirea sistemului defensiv, care este responsabilitatea tuturor.

Oricine are dreptul să spună ce vrea, dar nu voi vorbi despre jucătorii mei în fața presei. Am jucători buni sub comanda mea și am încredere în ei. Venim după zece zile de muncă și pregătire, am avut trei accidentați, dar vreau să muncim în continuare.

Nu am avut multe opțiuni și nu vreau să schimb pozițiile jucătorilor. Îmi place să le dau tuturor jucătorilor posibilitatea să evolueze, dar vreau ca fiecare jucător să fie în poziția lui”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă de după eşecul cu Al-Taawon.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și