Închide meniul

Sandro Tonali și Nicolo Zaniolo, interogați în cantonamentul Italiei! De ce infracțiune sunt suspectați cei doi

Alex Ioniță Publicat: 12 octombrie 2023, 23:01

Reclamă
Sandro Tonali și Nicolo Zaniolo, interogați în cantonamentul Italiei! De ce infracțiune sunt suspectați cei doi

Sandro Tonali și Nicolo Zaniolo, interogați în cantonamentul Italiei

Colaj Sandro Tonali și Nicolo Zanilolo / Profimedia

Sandro Tonali și Nicolo Zaniolo au fost interogați în cantonamentul Italiei. Jucătorii echipei naționale din peninsulă au „primit vizita” polițiștilor, care au intrat joi în cantonamentul naţionalei pentru a-i interoga. Cei doi sunt suspectaţi că ar fi implicaţi în pariuri ilegale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşii Sandro Tonali (23 de ani, Newcastle) şi Nicolo Zaniolo (24 de ani, Aston Villa) se află în vizorul justiţiei italiene pentru implicare în pariuri ilegale, confirmă agenţia italiană de presă Ansa, potrivit news.ro.

Sandro Tonali și Nicolo Zaniolo, interogați în cantonamentul Italiei

Cei doi jucători discută cu forţele de ordine la Coverciano (centrul de antrenament al Sqaudrei Azzura) pentru a clarifica implicarea lor în pariurile ilicite. Jucătorii sunt însoţiţi de Gianluigi Buffon, şeful delegaţiei italiene, iar dacă faptele vor fi dovedite riscă o suspendare grea.

Mijlocaşul italian Nicolo Fagioli (22 de ani, Juventus Torino) este vizat de o anchetă declanşată de Federaţia Italiană de Fotbal. El este suspectat că ar fi pariat pe mai multe site-uri de pariuri sportive clandestine.

Recent, Ivan Toney (27 de ani), atacantul lui Brentford, a fost suspendat timp de 8 luni de federaţia engleză, în mai anul trecut, şi amendat cu 50.000 de lire sterline pentru că a participat la pariuri ilegale între 2017 şi 2021.

Reclamă

De asemenea, mijlocaşul brazilian Lucas Paqueta (26 de ani, West Ham United) a făcut obiectul unei anchete atunci când federaţia a aflat că persoane apropiate jucătorului au pariat o sumă de bani pe un cartonaş galben pe care urm să îl primească Paqueta, în timpul unui meci de Premier League, în sezonul 2022-2023.

Daniel Boloca, tot mai aproape de convocarea la naţionala Italiei

Jurnaliştii italieni au analizat parcursul lui Daniel Boloca în fotbal, intitulând articolul: „Povestea uceniciei, de la Serie D și dezamăgiri la explozia talentului Boloca de la Sassuolo”. Aceştia notează că românul este la un singur pas de naţionala Italiei, după prestaţiile solide din acest sezon.

Italienii sunt de părere că Daniel Boloca şi-a câştigat locul de titular la Sassuolo, după jocul extrem de bun prestat în victoria reuşită de Sassuolo în faţa lui Juventus.

Reclamă 4 / 0/3

„Convocarea lui Daniel Boloca la naționala Italiei este doar o chestiune de timp, pentru că el este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase realități din campionatul nostru.

Zvonurile îl dădeau printre posibilele convocări ale lui Luciano Spalletti pentru cele două meciuri din octombrie ale naționalei Italiei. Povestea mijlocașului de la Sassuolo este una de ucenicie, de muncă și de succes.

A jucat, a câștigat Serie B, a fost transferat de Sassuolo și, înainte de asta, a fost convocat de Roberto Mancini pentru stagiul azzurrilor. A fost noul său început: împotriva lui Juventus a jucat ca titular și de atunci nu a mai părăsit terenul. Adevărat artizan al ideilor de joc ale lui Alessio Dionisi, acum a cucerit pe toată lumea. Într-un nou început, fără să renunțe niciodată”, au notat cei de la tuttomercatoweb.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și