Închide meniul

Leonid Fedun, patronul lui Spartak Moscova, a anunțat că a pierdut 99% din avere! Oligarhul rus, distrus din cauza războiului declanșat de Vladimir Putin în Ucraina

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 martie 2022, 15:54

Leonid Fedun, patronul lui Spartak Moscova, a anunțat că a pierdut 99% din avere! Oligarhul rus, distrus din cauza războiului declanșat de Vladimir Putin în Ucraina

Leonid Fedun, patronul lui Spartak Moscova, a anunțat că a pierdut 99% din avere

Profimedia

Leonid Fedun (65 de ani) a dezvăluit că și-a pierdut 99% din avere, după războiul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina. Oligarhul rus, patron la Spartak Moscova, este acționar la colosul Lukoil, a doua cea mai mare companie din țară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miliardarii ruși continuă să fie pedepsiți, ca urmare a războiului declanșat luna trecută de Rusia în Ucraina, la ordinul lui Vladimir Putin. Roman Abramovich, patronul lui Chelsea, a fost unul dintre primii oligarhi care au avut de suferit la nivel financiar pentru asocierea cu președintele Rusiei.

Leonid Fedun ar fi pierdut „99% din avere”, după războiul declanșat de Rusia în Ucraina, la ordinul lui Vladimir Putin

Acum, în presa internațională s-a descoperit că și Leonid Fedun a pierdut foarte mulți bani ca urmare a legilor implementate de restul lumii împotriva Rusiei. Mai precis, patronul lui Spartak Moscova ar fi declarat că “a pierdut 99% din avere”.

“Fedun a spus că situația lui este dificilă. A spus că a pierdut 99% din avere. Sunt banii lui privați, îl doare buzunarul. 

Spartak Moscova și Krasnodar au probleme financiare mari. E greu pentru toate echipele din țară.”, a spus Vladimir Afanasiev, care face parte din Comitetul Executiv al Federației Ruse de Fotbal.

Reclamă

Fedun s-a născut la Kiev, dar are cetățenie rusă. Acesta deține 9,2% din acțiunile Lukoil, a doua cea mai mare companie din Rusia, după Gazprom. Potrivit Forbes, oligarhul de la cârma lui Spartak avea o avere estimată la 6,7 miliarde de dolari înainte de izbucnirea războiului din Ucraina.

Miliardarul rus a cheltuit 500 de milioane de dolari pentru modernizarea stadionului lui Spartak Moscova, care a găzduit meciuri de la Campionatul Mondial din 2018.

Anul trecut, Fedun a vrut să dea o nouă lovitură în lumea fotbalului. Oligarhul rus a făcut o ofertă de 400 de milioane de lire pentru cumpărarea clubului englez Wolves, însă tranzacția nu s-a concretizat.

Reclamă 4 / 0/3

Vladimir Putin l-a acceptat pe Roman Abramovich la negocierile de pace dintre Rusia și Ucraina

Roman Abramovich ar putea să fie implicat în negocierile pentru restabilirea păcii între Rusia și Ucraina. Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, și-a dat acordul ca oligarhul rus să participe la discuții.

Roman Abramovich își dorește să oprească războiul dintre Rusia și Ucraina și a cerut să fie lăsat să meargă la negocierile dintre cele două părți beligrante, scrie Financial Times.

”Este un risc mare pentru el. Dar a spus ‘Vreau să fac ceva’. Putin este imprevizibil și poate să se înfurie, întotdeauna e ceva riscant. Asta atrage multă atenție, ceea ce e periculos”, a declarat un apropiat al lui Vladimir Putin, potrivit sursei citate.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski l-ar fi îndemnat pe omologul american Joe Biden, într-o convorbire telefonică recentă, să nu îl sancţioneze pe Roman Abramovich, deoarece miliardarul rus ar putea fi un mediator util în negocierile de pace cu Moscova.

Abramovich a fost considerat mereu un apropiat al lui Vladimir Putin, motiv pentru care a şi avut de suferit în ultima lună. Este nevoit să renunţe la pachetul majoritar de acţiuni al clubului Chelsea, pe care îl scosese la vânzare cu 3 miliarde de dolari.

 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și