Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi a anunțat care este golul său favorit din întreaga carieră. Momentul în care și-a umilit adversarii

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 noiembrie 2023, 8:44

Lionel Messi a anunțat care este golul său favorit din întreaga carieră. Momentul în care și-a umilit adversarii

Lionel Messi a anunțat care este golul său favorit din întreaga carieră

Lionel Messi, în tricoul Barcelonei / Profimedia Images

Lionel Messi a anunțat pentru L`Equipe care este golul său favorit din întreaga carieră, una în care și-a trecut în cont nu mai puțin de 821 de reușite, multe dintre ele fiind decisive pentru cîștigarea de meciuri și trofee.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, unul dintre ele i-a rămas la suflet, mai ales că a venit în poarta rivalei de o viață, Real Madrid. Este vorba despre golul din turul semifinalelor Ligii Campionilor din 2011.

Lionel Messi a anunțat care este golul său favorit din întreaga carieră

”Golul înscris împotriva lui Real Madrid, în 2011, în semifinalele Ligii Campionilor este favoritul meu”, a spus Messi.

Atunci, pe Santiago Bernabeu, când deja deschisese scorul, a închis tabela după o fază în care a înșirat toți adversarii apăruți în cale, printre care s-au aflat și Sergio Ramos sau Marcelo.

A fost golul care a adus-o pe Barcelona cu un pas mai aproape de finala Champions League de pe Wembley, câștigată ulterior în fața lui Manchester United, cu 3-1. Și în ultimul act, Messi a marcat un gol, fiind declarat și omul meciului.

Reclamă

Lionel Messi, 821 de goluri în 1044 de partide

Perioada de la Barcelona a fost cea de aur pentru Lionel Messi, care a marcat nu mai puțin de 672 de goluri, în 778 de partide. Prima reușită a venit cu Albacete, în 2005, iar ultima cu Celta Vigo, pe teren propriu, în 2021. În această perioadă, Messi și-a adjudecat 35 de trofee alături de catalani.

Reușitelor pentru Barcelona li se mai adaugă 32 de goluri pentru PSG și alte 11 pentru Miami. Pentru Argentina, el a înscris alte 106 goluri, ajungând astfel la un total năucitor de 821 de goluri, în 1044 de partide.

Reclamă 4 / 0/3

Câţi bani încasează Lionel Messi, după ce a câştigat Balonul de Aur

S-a aflat câţi bani încasează Lionel Messi, după ce a câştigat Balonul de Aur pentru a opta oară în carieră. Starului argentinian îi va intra în conturi o sumă colosală, însă nu din partea celor care oferă prestigiosul trofeu, ci prin bonusurile pe care le are în contractele sale.

Lionel Messi a mai scris o pagină de istorie, după ce a câştigat pentru a opta oară în carieră Balonul de Aur, în ceremonia care s-a desfăşurat la Paris, luni seara.

Pe lângă faptul că şi-a trecut în cont un alt Balon de Aur, Lionel Messi va încasa şi o sumă colosală. În contractul semnat în vară cu Inter Miami, starul argentinian are şi un bonus stipulat în contract, pentru câştigarea Balonului de Aur.

Astfel, pentru faptul că a câştigat pentru a opta oară Balonul de Aur, Lionel Messi va încasa suma de aproximativ 6 milioane de euro.

Lionel Messi a mai câştigat Balonul de Aur în 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019, 2021 şi 2023, fiind primul jucător din istorie care ajunge la atâtea trofee câştigate. Pe locul secund în acest top se clasează Cristiano Ronaldo, cel care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și