Închide meniul

Messi a luat decizia în privinţa viitorului său! Anunţul făcut de celebrul Fabrizio Romano

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 octombrie 2023, 9:00

Messi a luat decizia în privinţa viitorului său! Anunţul făcut de celebrul Fabrizio Romano

Messi a luat decizia în privinţa viitorului său

Lionel Messi, în timpul unui meci

Messi a luat decizia în privinţa viitorului său! După ce Inter Miami a ratat calificarea în play-off-ul MLS s-a vorbit foarte mult despre posibilitatea ca starul argentinian să plece sub formă de împrumut de la formaţia din Florida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre variantele vehiculate s-a numărat o revenire pe Camp Nou, în tricoul Barcelonei, dar şi un împrumut în Arabia Saudită, la Al-Hilal, formaţie care l-a mai dorit pe argentinian, înainte ca acesta să ia drumul Statelor Unite ale Americii.

Messi a luat decizia în privinţa viitorului său!

Cu toate acestea, Messi plănuieşte să continue la Inter Miami şi lunile următoare, chiar dacă sezonul echipei patronate de David Beckham se va încheia în luna octombrie.

Nimic adevărat, aşa cum susţine celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano, cunoscut pentru acurateţea informaţiilor când vine vorba de transferuri. Acesta a anunţat că Lionel Messi se gândeşte numai la echipa naţională a Argentinei în acest moment, după care se va odihni în luna decembrie, pentru a reveni la Inter Miami pentru pregătirea dinaintea sezonului.

Acesta a publicat şi programul argentinianului din lunile următoare. În acest an, Messi mai are de disputat patru meciuri la echipa naţională şi două partide cu Inter Miami în MLS. De asemenea, la finalul lunii noiembrie va disputa câteva meciuri amicale cu formaţii din Asia alături de echipa din Florida. În luna decembrie va merge în vacanţă, după care va începe pregătirea pentru noul sezon din MLS.

Reclamă

Preşedintele de la PSG, în culmea fericirii după plecările lui Messi, Neymar şi Ramos

Preşedintele de la PSG a oferit declaraţii, după plecările lui Lionel Messi, Neymar şi Sergio Ramos de la club. Nasser Al-Khelaifi a declarat că echipa a suferit un cutrem, în sensul pozitiv, în vara trecută.

PSG s-a despărţit de trei vedete, înainte de startul sezonului. Lionel Messi s-a transferat la Inter Miami, Neymar la Al-Hilal, în timp ce Sergio Ramos a revenit la Sevilla.

Reclamă 4 / 0/3

Nasser Al-Khelaifi a oferit o serie de declaraţii, despre schimbările care s-au produs în club, în perioada verii. Clubul s-a reorientet către jucători tineri, iar preşedintele francezilor a declarat că este nevoie de răbdare, pentru noul proiect de la echipă.

„Am suferit un cutremur la club, în sens pozitiv, în această vară, mai mult decât și-a imaginat cineva…

Când construiești noi fundații, este nevoie de timp. Îți trebuie răbdare și perseverență. Reacțiile exagerate nu-și au locul.

Știm că mergem în direcția potritivă”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, citat de Fabrizio Romano.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și