Închide meniul

Lionel Messi a trecut la munca de jos la PSG! Rio Ferdinand a rămas perplex: „Nu poţi face asta, e lipsă de respect! Eu nu permiteam!”

Dragoș Vasile Publicat: 29 septembrie 2021, 9:45

Lionel Messi a trecut la munca de jos la PSG! Rio Ferdinand a rămas perplex: „Nu poţi face asta, e lipsă de respect! Eu nu permiteam!

Lionel Messi a trecut la munca de jos la PSG

Profimedia

  • Lionel Messi a trecut la munca de jos la PSG
  • Rio Ferdinand a rămas perplex

 

Lionel Messi a trecut la munca de jos la PSG! Rio Ferdinand a rămas perplex

De la „zeu” la Barcelona, la un fotbalist simplu la PSG. Lionel Messi s-a transferat la PSG după două decenii petrecute la Barcelona, iar superstarul argentinian surprinde aproape meci de meci. Primul episod în care Messi a fost tratat ca un fotbalist obişnuit a fost în victoria din derby-ul cu Lyon, scor 2-1. Mauricio Pochettino l-a schimbat în minutul 75, lucru care nu i-a picat bine vedetei lui PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al doilea episod a venit seara trecută, în UEFA Champions League. În victoria cu Manchester City, scor 2-0, Lionel Messi a stat în spatele zidului, jos, la picioarele coechipierilor. Momentul a surprins întreaga planetă!

Lionel Messi a trecut la munca de jos la PSG
Lionel Messi a trecut la munca de jos la PSG

Rio Ferdinand, legendă a lui Manchester United, a rămas perplex: „Nu poţi face asta, e lipsă de respect! Dacă eram eu în echipă, nu permiteam. Îi spuneam <<Nu, nu, nu! Stau eu jos pentru tine”, a răspuns categoric marele fotbalist când a fost întrebat de imaginea serii de pe Parc des Princes, citat de talksport.com.

Reclamă

Mihai Stoica, reacţie acidă: „Pentru mine a fost cel mai mare. Acum e nr 30″

Mihai Stoica a reacționat dur pe pagina sa de Facebook după ce Leo Messi „s-a umilit” în PSG – Manchester City 2-0. Managerul general de la FCSB a fost dezamăgit de starul argentinian și consideră că acesta nu ar fi trebuit să stea niciodată în spatele zidului, jos, la picioarele colegilor.

Reclamă

MM Stoica a fost supărat când Messi a dat Barcelona pe Paris. Managerul de la FCSB era fanul argentinianului, dar susține că mai bine se înscrie în DDB decât să țină cu PSG.

„Mă gândeam că ar merita să-l dau în judecată pe Messi pt că nu mă mai pot uita la Barça, iar decât să țin cu PSG, mai bine mă înscriu în DDB.

Doar că l-am văzut umilindu-se cu nasul în jambierii noilor colegi, în spatele zidului. Pentru mine a fost cel mai mare. Acum e nr 30″, a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona - PSG 1-4
Liga Campionilor • 17 apr., 0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona - PSG!
Liga Campionilor • 23:15
Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo
Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor
Liga Campionilor • 23:05
Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor
Momente uluitoare înainte de Barcelona - PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat
Liga Campionilor • 21:20
Momente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League
Liga Campionilor • 15 apr., 19:07
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc”