Închide meniul
Foto

Lionel Messi, dialog uluitor cu un vlogger după câştigarea Balonului de Aur: „Nu-ţi mai răspund. Schimbi subiectul, fiu de…!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 octombrie 2023, 10:35

Lionel Messi, dialog uluitor cu un vlogger după câştigarea Balonului de Aur: „Nu-ţi mai răspund. Schimbi subiectul, fiu de…!”

Lionel Messi, dialog uluitor cu un vlogger după câştigarea Balonului de Aur

Lionel Messi, în timpul discuţiei cu vloggerul Ibai Llanos / Captură Twitter

Lionel Messi a avut un dialog uluitor cu un cunoscut vlogger, după câştigarea Balonului de Aur. Momentul a avut loc imediat după ce starul argentinian a coborât cu trofeul de pe scenă. Imaginile s-au viralizat imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi s-a oprit să răspundă întrebărilor primite de la jurnlişti şi a acceptat să intre într-o transmisiune live, pe reţeaua Twitch, cu vloggerul Ibai Llanos. A urmat un schimb de replici surprinzător.

Lionel Messi a avut un dialog uluitor cu un vlogger după câştigarea Balonului de Aur 2023

Atacantul în vârstă de 36 de ani are o relaţie de prietenie cu Ibai Llanos şi i-a reproşat acestuia că a făcut public ultimul schimb de mesaje dintre ei.

Sunt supărat pe tine, nu mi-a plăcut ce ai făcut zilele trecute. Atunci când ţi-am trimis un mesaj şi tu l-ai arătat în spaţiul public.

Nu îţi voi mai răspunde, pentru că tu arăţi totul, nu este niciun fel de intinimitate„, a spus Messi.

Reclamă

Ibai a încercat să se scuze şi l-a întrebat imediat pe argentinian ce înseamnă pentru el câştigarea unui nou Balon de Aur. Reacţia starului fotbalului mondial a fost total neaşteptată.

Balonul de Aur? Acum schimbi subiectul, fiu de *****„, i-a transmis Lionel Messi, care a început imediat să râdă. Şi vloggerul s-a amuzat copios.

Reclamă 4 / 0/3

Antonela Roccuzzo, apariţie răvăşitoare la gala în care Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur 2023

Soţia starului argentinian a întors toate privirile pe covorul roşu, la Theatre du Chatelet din Paris. Antonela l-a însoţit pe Lionel Messi la gala care din capitala Franţei. I-a adus cu ea şi pe cei trei copii ai cuplului, pe Thiago, Mateo și Ciro.

În vârstă de 35 de ani, marea iubire a lui Messi a îmbrăcat o rochie neagră şi s-a oprit în faţa fotografilor. A zâmbit şi a atras toată atenţia asupra ei.

Antonela a fost căutată de camere şi în momentul în care Lionel Messi a urcat pe scenă şi a primit, pentru a 8-a oară, Balonul de Aur. A fost însoţit şi de cei trei fii ai săi.

A fost o seară specială pentru întreaga familie a lui Lionel Messi. Atacantul lui Inter Miami a ţinut să îi mulţumească soţiei lui, dar şi coechipierilor de la naţionala Argentinei.

Mulțumesc mult! Mulțumesc pentru acest premiu, dar mi-aș dori să îl împart cu toți componenții naționalei Argentinei. Am avut un grup fantastic și un antrenor extraordinar. De asemenea, felicitări lui Haaland și Kevin, pentru anul extraordinar pe care l-au avut. Și pentru Kylian, care a avut un an senzațional la PSG.

Mă uit în urmă și văd ce am realizat în tot acești ani, cum a evoluat cariera mea, cum am ajuns să câștig Cupa Mondială. A fost visul vieții mele. Mă bucur că foarte mulți oamenii au susținut Argentina la Cupa Mondială, probabil și pentru mine. Dar, încă odată, le mulțumesc coechipierilor care au fost alături de mine.

Toate trofeele au fost speciale. Este un premiu important, dar cele mai importante sunt cele colective. A fost un an cu adevărat extraordinar. Cu toţii am reuşit! Până la urmă, acest trofeu este o recunoştinţă pentru ceea ce am făcut”, a spus Lionel Messi, după ce David Beckham i-a înmânat al 8-lea Balon de Aur.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și