Închide meniul

Lionel Messi e uriaș! Încă o performanță pentru starul Barcelonei. E singurul din istoria La Liga care a reușit asta

Alexandru Ivan Publicat: 15 martie 2021, 19:45

Lionel Messi e uriaș! Încă o performanță pentru starul Barcelonei. E singurul din istoria La Liga care a reușit asta

Lionel Messi, ofertă virală

Hepta

  • Lionel Messi, de neoprit
  • Argentinianul a mai reușit o performanță

Update 23.51: Leo Messi a reuşit  "dubla" şi a ajuns la cota 21 în La Liga, fiind golgheter în Spania. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi este golgheterul la zi din Spania. Starul Barcelonei a marcat superb în duelul cu Huesca din La Liga. A fost reușita cu numărul 20 pentru argentinian în competiția internă.

Este al 13-lea sezon consecutiv când Messi marchează cel puțin 20 de goluri în La Liga. Argentinianul este primul jucător din istorie care reușește asta!

Reclamă

Lionel Messi, 13 sezoane consecutive cu cel puțin 20 de goluri în La Liga

Catalanii au trei victorii consecutive pe plan intern. Formația de pe Camp Nou n-a mai pierdut în La Liga de pe 5 decembrie 2020, 1-2 la Cadiz. În cazul unui succes cu Huesca, Barcelona se poate apropia la 4 puncte de liderul Atletico Madrid.

Reclamă

Lionel Messi este și cel mai bun marcator din istoria Barcelonei și gogheterul all-time din La Liga. De asemenea, argentinianul deține recordul de cele mai multe goluri marcate într-un an calendaristic (91 de goluri în 2012).

Lionel Messi a egalat recordul lui Xavi

La meciul cu Huesca, Lionel Messi a egalat recordul lui Xavi pentru cele mai multe prezențe din istoria Barcelonei. Va fi partida cu numărul 767 pentru starul argentinian în tricoul grupării catalane. Noul record de apariții va fi stabilit sâmbătă, la meciul cu Real Sociedad.

”Trebuia să fie Leo. Este normal ca cel mai bun jucător din lume și, pentru mine, cel mai bun din toate timpurile, să mă depășească.

Reclamă 4 / 0/3

Este chiar o onoare pentru mine. A fost o plăcere să joc cu el, să împart vestiarul cu el și să avem atâtea amintiri împreună. Leo este și prietenul meu, iar cu el nu poți să te pui, el va câștiga mereu”, a fost reacția lui Xavi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea