Închide meniul
Video

Lionel Messi, gol de senzaţie în Argentina – Australia: ”De asta e cel mai bun jucător din lume”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iunie 2023, 15:56

Lionel Messi, gol de senzaţie în Argentina - Australia

Lionel Messi se bucură alături de colegi după o reuşită în tricoul Argentinei / Hepta

Lionel Messi a marcat un gol de senzaţie în Argentina – Australia. Superstarul argentinian a deschis scorul în minutul 2 al meciului, cu o reuşită de efect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Proaspătul jucător al lui Inter Miami a primit o minge la aproximativ 20 de metri, a driblat un adversar şi a şutat fără nicio speranţă pentru portarul australian. Pasa i-a fost oferită lui Messi de către Enzo Fernandez.

Lionel Messi, gol de senzaţie în Argentina – Australia

De asta e cel mai bun jucător din lume. Asta au venit să vadă fanii în această seară. E o execuţie clasică a lui Messi, are nevoie de o singură jumătate de ocazie. Incredibil”, a comentat reuşita comentatorul partidei.

Lionel Messi va juca la Inter Miami din această vară. Dorit şi de Barcelona şi de Al-Hilal, argentinianul a ales să meargă în Statele Unite, la echipa deţinută de David Beckham.

Argentinianul a explicat că şi-a dorit să se întoarcă la FC Barcelona, dar că situaţia echipei catalane l-a determinat să ia drumul Statelor Unite.

Reclamă

Kylian Mbappe, reacţie vehementă după ce Messi a plecat de la PSG: „Nu a avut parte de respect în Franţa!”

Kylian Mbappe a avut o reacţie vehementă după ce Messi a plecat de la PSG la Inter Miami. Mbappe îl apără pe fostul său coleg şi spune că Messi „nu a avut parte de respectul cuvenit în Franţa”.

Messi a jucat două sezoane la Paris Saint-Germain, iar în această vară a decis să semneze cu Inter Miami.

Vorbim despre potenţial cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Nu este niciodată o veste bună aturci când un jucător ca Messi pleacă. Personal, nu înţeleg de ce atât de mulţi oameni au fost atât de uşuraţi că a plecat. Vorbim de Messi. El trebuie să fie respectat şi în Franţa nu a avut parte de respectul pe care îl merita. E o rușine. Este păcat, dar asta este situaţia. Trebuie făcut ce se poate pentru a-l înlocui”, a spus Kylian Mbappe într-un interviu acordat Gazzetta dello Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Messi a explicat de ce a ales Inter Miami şi nu FC Barcelona

Leo Messi a explicat de ce va semna cu Inter Miami şi nu cu FC Barcelona. Campionul mondial a spus că şi-a dorit să se întoarcă la Barcelona, dar s-a temut să nu treacă din nou prin ce a trecut când a trebuit să meargă la PSG.

Da, adevărul este că, evident, îmi doream foarte mult, eram foarte încântat să mă pot întoarce, dar, pe de altă parte, după ceea ce am trăit (n.r.- când a plecat de la Barcelona) și ieșirea pe care am avut-o, nu am vrut să fiu din nou în aceeași situație, să aștept să văd ce se întâmplă și las viitorul meu în mâinile altcuiva, ca să spun așa.

Am vrut să iau propria mea decizie, gândindu-mă la mine, la familia mea. Deși am auzit că s-a spus că La Liga a acceptat totul și că era în regulă pentru ei să mă întorc, mai erau multe alte lucruri de pus la punct.

Am auzit că trebuie să vândă jucători sau să scadă salariile jucătorilor și adevărul este că nu am vrut să trec prin asta. Am fost deja acuzat de multe lucruri care nu erau adevărate în cariera mea la Barcelona și eram deja puțin obosit. Nu am vrut să trec prin toate astea. Când trebuia să plec, La Liga acceptase să mă legitimeze, dar până la urmă nu s-a putut.

Ei bine, mi-a fost teamă că se va întâmpla din nou același lucru… A trebuit să vin aici la Paris să stau mult timp într-un hotel cu familia, cu copiii mei mergând la școală, dar noi locuind tot la hotel… Am vrut să iau singur decizia și de aceea nu am mers la Barca. Deși mi-ar fi plăcut, nu s-a putut.

De asemenea, sunt într-un moment în care vreau să ies puțin din focus, să mă gândesc mai mult la familia mea. Am vrut să caut și altceva, și un pic de liniște sufletească”, a declarat Lionel Messi pentru mundodeportivo.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și