Închide meniul

Lionel Messi l-a depășit din nou pe Cristiano Ronaldo. La ce capitol stă mai bine argentinianul

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 1 august 2023, 20:08

Lionel Messi l-a depășit din nou pe Cristiano Ronaldo. La ce capitol stă mai bine argentinianul

Lionel Messi l-a depășit din nou pe Cristiano Ronaldo

Lionel Messi, în timpul primului său meci la Inter Miami/ Profimedia

Lionel Messi l-a depășit din nou pe Cristiano Ronaldo. Jucătorul celor de la Inter Miami s-a impus în fața fotbalistului lusitan la un nou capitol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi fotbaliști au doborât numeroase recorduri în cariera lor. Aceștia au fost protagoniștii uneia dintre cele mai frumoase rivalități din lumea sportului. Totuși, chiar și pe final de carieră, cei doi nu încetează să impresioneze.

Lionel Messi l-a depășit din nou pe Cristiano Ronaldo. Campionul mondial este fotbalistul cu cele mai multe prezențe în Cartea Recordurilor

Lionel Messi, fotbalistul care a câștigat Cupa Mondială din Qatar alături de naționala Argentinei, l-a depășit pe Cristiano Ronaldo la un nou capitol. Argentinianul a devenit fotbalistul cu cele mai multe prezențe în Cartea Recordurilor.

Astfel, Messi are 41 de recorduri, iar rivalul Cristiano Ronaldo a reușit să bifeze „doar” 40. Printre recordurile deținute de starul celor de la Inter Miami se numără: Cel mai tânăr jucător care a marcat 50 de goluri în UEFA Champions League, Fotbalistul cu cele mai multe goluri într-un meci de UEFA Champions League, fotbalistul străin cu cele mai multe prezențe în La Liga și multe altele.

Reclamă

Pe cealaltă parte, Cristiano Ronaldo deține recordul pentru cele mai multe goluri pentru echipa națională, dar și cele mai multe goluri în UEFA Champions League și cele mai multe reușite la EURO, iar lista ar mai putea continua.

Lionel Messi a semnat în această vară cu Inter Miami, după ce s-a despărțit de PSG, în timp ce Cristiano Ronaldo este legitimat la Al-Nassr din luna ianuarie, după ce a plecat de la Manchester United.

Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce în Europa: „Uşa e complet închisă”. Portughezul a comparat campionatul arab cu MLS

Cristiano Ronaldo este de părere că fotbalul din Europa şi-a pierdut mult din calitate şi că singura întrecere cu un nivel ridicat este cea din Premier League. De asemenea, Cristiano Ronaldo a comparat campionatul din Arabia Saudită cu MLS, campionatul în care Lionel Messi evoluează din această vară şi este convins că liga din Arabia Saudită va depăşi campionate precum cele din Turcia sau Olanda într-un an.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mă voi întoarce în fotbalul european, uşa e complet închisă. Am 38 de ani, iar fotbalul din Europa şi-a pierdut din calitate. Singurul campionat valid este Premier League şi este la ani lumină de celelalte campionate.

Decizia mea de a veni aici a fost crucială în ceea ce priveşte aducerea jucătorilor de top. E un fapt. Când am venit la Juventus, Serie A era moară. După ce am semnat, a renăscut. Oriunde se duce Cristiano, el generează interes.

M-au criticat pentru faptul că am venit în Arabia Saudită, dar ce se întâmplă acum? Am deschis calea, iar acum toţi jucătorii vin aici. Într-un an vor veni şi mai mulţi jucători de top aici, iar campionatul din Arabia Saudită va depăşi campionatele din Turcia şi Olanda”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit lui Fabrizio Romano.

Portughezul a vorbit foarte puţin şi despre campionatul din Statele Unite ale Americii: „Campionatul din Arabia Saudită este mai bun decât MLS”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și