Închide meniul

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record! Starul portughez l-a depăşit pe marele Gerd Muller

Alex Masgras Publicat: 1 august 2023, 9:24

Reclamă
Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record! Starul portughez l-a depăşit pe marele Gerd Muller

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record

Cristiano Ronaldo / Profimedia

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record! Starul portughez a înscris în victoria lui Al-Nassr cu Monastir, scor 4-1, în Cupa Campionilor Cluburilor Arabe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a înscris în minutul 74, atunci când a dus scorul la 2-1. Cu această reuşită, starul portughez a mai doborât un record.

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record! Starul portughez l-a depăşit pe marele Gerd Muller

Cristiano Ronaldo a marcat cu capul golul din meciul cu Monastir, fiind al 145-lea gol al carierei pe care îl înscrie în acest fel. Odată cu această reuşită, Cristiano Ronaldo l-a depăşit pe marele Gerd Muller. Fostul atacant german a înscris 144 de goluri cu capul în cariera sa.

În ceea ce priveşte numărul total de goluri, Cristiano Ronaldo are 839 de goluri în partidele oficiale, în timp ce Gerd Muller a înscris în cariera sa 611 goluri. Gerd Muller s-a stins din viaţă în 2021, la vârsta de 75 de ani.

Reclamă

Victoria cu Monastir, formaţie din Tunisia, este prima pentru Al-Nassr în Cupa Campionilor Cluburilor Arabe. Scorul a fost deschis de Talisca în minutul 42, după care tunisienii au egalat în minutul 66 graţie autogolului lui Al Oujami.

Cristiano Ronaldo a înscris în minutul 74, în timp ce Al Amri şi Al Aliwa au marcat golurile 3 şi 4 în minutele 88, respectiv 90.

După primele două meciuri, Al-Nassr se află pe primul loc în Grupa C, cu 4 puncte, la egalitate cu Al Shabab. Pe locul 3 se află Zamalek, formaţie din Egipt, cu 3 puncte, în timp ce ultimul loc este ocupat de Monastir, care nu a punctat în primele două partide.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce în Europa: „Uşa e complet închisă”. Portughezul a comparat campionatul arab cu MLS

Cristiano Ronaldo este de părere că fotbalul din Europa şi-a pierdut mult din calitate şi că singura întrecere cu un nivel ridicat este cea din Premier League. De asemenea, Cristiano Ronaldo a comparat campionatul din Arabia Saudită cu MLS, campionatul în care va evolua Lionel Messi din această vară şi este convins că liga din Arabia Saudită va depăşi campionate precum cele din Turcia sau Olanda într-un an.

Ronaldo se află în Arabia Saudită de la începutul acestui an, atunci când a semnat cu Al-Nassr. Portughezul are contract până în iunie 2025 şi primeşte 200 de milioane de euro pe an.

„Nu mă voi întoarce în fotbalul european, uşa e complet închisă. Am 38 de ani, iar fotbalul din Europa şi-a pierdut din calitate. Singurul campionat valid este Premier League şi este la ani lumină de celelalte campionate.

Decizia mea de a veni aici a fost crucială în ceea ce priveşte aducerea jucătorilor de top. E un fapt. Când am venit la Juventus, Serie A era moară. După ce am semnat, a renăscut. Oriunde se duce Cristiano, el generează interes.

M-au criticat pentru faptul că am venit în Arabia Saudită, dar ce se întâmplă acum? Am deschis calea, iar acum toţi jucătorii vin aici. Într-un an vor veni şi mai mulţi jucători de top aici, iar campionatul din Arabia Saudită va depăşi campionatele din Turcia şi Olanda”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit lui Fabrizio Romano.

Portughezul a vorbit foarte puţin şi despre campionatul din Statele Unite ale Americii: „Campionatul din Arabia Saudită este mai bun decât MLS”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și