Închide meniul

Lionel Messi, la ora de sinceritate! Starul lui PSG a vorbit deschis despre relația cu Kylian Mbappe: “Nu îl cunoșteam nici în teren, nici în afara lui!” + Ce a spus despre șansele să câștige trofeul Champions League

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 februarie 2022, 19:16

Lionel Messi, la ora de sinceritate! Starul lui PSG a vorbit deschis despre relația cu Kylian Mbappe: “Nu îl cunoșteam nici în teren, nici în afara lui!” + Ce a spus despre șansele să câștige trofeul Champions League

Lionel Messi și Kylian Mbappe, starurile lui PSG

Profimedia

Lionel Messi a șocat lumea fotbalului în vară, când a plecat de la Barcelona și a semnat cu PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După jumătate de an petrecut la echipa din Paris, atacantul argentinian a oferit un interviu în care a discutat pe larg despre cum s-a integrat la noua echipă și cum se înțelege cu celelalte vedete din lotul lui Mauricio Pochettino.

Messi a vorbit în special despre relația cu Kylian Mbappe, despre care în presa internațională s-a discutat intens că ar urma să ajungă la Real Madrid din sezonul următor.

Lionel Messi visează la trofeul UEFA Champions League în tricoul lui PSG: “Ne dorim să câștigăm, dar trebuie să fim calmi!”

Lionel Messi a fost întrebat și despre șansele ca PSG să câștige, în sfârșit, mult visatul trofeu UEFA Champions League.

“PSG este un club care s-a dezvoltat în ultimii 10-11 ani, există multă ambiție și dorință de creștere, are și puterea pentru a face acest lucru. În prezent este unul dintre cele mai mari cluburi din lume, nu mai sunt multe lucruri care lipsesc aici.

Reclamă

Este dificil să câștigi UEFA Champions League pentru că este o competiție în care joacă cei mai buni, iar fiecare detaliu sau orice greșeală te poate scoate din competiție. Acolo lupți împotriva unor echipe importante. 

Cred că avem o echipă cu care ne putem lupta pentru a câștiga trofeul. Ne dorim să obținem acest lucru, dar trebuie să fim calmi. În Champions League nu câștigă întotdeauna cea mai bună echipă și trebuie să fim atenți la detalii și să formăm o echipă bună. Noi suntem pe acest drum, căutăm să formăm o echipă și mai puternică.”, a declarat Lionel Messi, pentru site-ul oficial al lui PSG.

Lionel Messi s-a împrietenit cu Kylian Mbappe: “Nu îl cunoșteam în teren sau în afara lui!”

Messi spune că începe să se înțeleagă din ce în ce mai bine cu Kylian Mbappe, atât pe teren, cât și în afara lui.

Reclamă 4 / 0/3

“Pe Di Maria și Neymar îi cunosc deja de la echipa națională (n.r. – pe Di Maria, ca și coechipier, iar pe Neymar, ca și adversar). Cu Ney (n.r. – Neymar Jr.) am și jucat împreună la Barcelona. Pe Kylian nu îl cunoșteam în teren sau în afara lui și cu timpul, începem să ne cunoaștem unul pe celălalt mult mai bine, în special pe teren, pentru a colabora cât mai bine.

În mod clar e plăcut să împarți terenul cu cei mai buni, am fost norocos să fac asta pentru mult timp la Barcelona. Am avut norocul să joc întotdeauna cu cei mai buni, acum fac asta la Paris. Sunt fericit și dornic să fac asta în continuare.”, a mai spus starul lui PSG.

PSG, favorită la calificarea în sferturile UEFA Champions League

PSG este favorită pentru calificarea în sferturile UEFA Champions League. Messi&Co au câștigat meciul tur cu Real Madrid, scor 1-0, în optimi. Mbappe a marcat golul victoriei pe Parc des Princes, în prelungiri.

Lionel Messi a bifat 22 de apariții pentru PSG în actualul sezon, în toate competițiile. Starul argentinian a marcat 7 goluri și a oferit 9 pase decisive.

În campionat, PSG este lider detașat, cu un avans de 13 puncte față de locul secund. În ultima etapă, trupa pariziană a fost însă învinsă în mod incredibil de Nantes, scor 1-3, după ce la pauză Messi, Neymar și Mbappe s-au văzut conduși cu 3-0.

Nantes – PSG 3-1. Messi, Neymar și Mbappe, distruși de L’Equipe. Ce note au primit starurile lui PSG

Gazdele au condus cu 3-0 la pauză, iar presa din Hexagon nu i-a menajat deloc pe Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar, toți 3 titulari la formația pariziană.

Reclamă

Cele 3 vedete din echipa lui Pochettino au ratat ocazii uriașe și au primit note extrem de mici, la finalul partidei.

Wijnaldum a fost cel mai slab de pe teren, în viziunea jurnaliștilor L’Equipe, primind nota 2. Messi a fost notat cu 4, după ce starul argentinian primise 3 la finalul meciului cu Real Madrid, din optimile UEFA Champions League.

Mbappe a fost și el “corigent”, cu nota 3, în timp ce Neymar a primit cea mai mare notă din echipa lui PSG (5), la fel ca Bernat și Verratti.

 

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 LIVE SCOREUTA – Oţelul 3-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu! Arădenii fac spectacol pe final 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și