Închide meniul

Lionel Messi nu va fi menajat la naţionala Argentinei! Mesajul clar al lui Scaloni care îi sperie pe americani

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 septembrie 2023, 11:13

Lionel Messi nu va fi menajat la naţionala Argentinei! Mesajul clar al lui Scaloni care îi sperie pe americani

Lionel Messi nu va fi menajat la naţionala Argentinei

Lionel Scaloni şi Lionel Messi, în Argentina - Panama / Profimedia

Lionel Messi nu va fi menajat la naţionala Argentinei! Starul celor de la Inter Miami merge la echipa naţională pentru prima oară de la transferul în MLS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În America de Sud încep preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2026, turneu final care va fi găzduit de Statele Unite ale Americii, Canada şi Mexic. Argentina va juca pe 8 septembrie cu Ecuador, pe teren propriu, după care va merge în Bolivia, pentru meciul de pe 12 septembrie.

Lionel Messi nu va fi menajat la naţionala Argentinei! Mesajul clar al lui Scaloni care îi sperie pe americani

Chiar dacă cele mai multe campionate din lume iau o pauză în momentul în care au loc meciurile echipelor naţionale, partidele din MLS se dispută fără întrerupere.

Din acest motiv, Inter Miami nu se va putea baza pe Lionel Messi în meciul de pe 10 septembrie cu Sporting Kansas City. Fanii echipei patronate de David Beckham au speranţe mari după venirea lui Messi în Florida. De la sosirea argentinianului, Inter Miami este fără înfrângere, a câştigat Cupa Ligii şi s-a calificat în finala US Open Cup. De asemenea, speră în continuare la play-off.

Dacă erau fani ai lui Inter Miami care sperau ca Lionel Scaloni să îl menajeze pe Messi, acest lucru nu se va întâmpla. Selecţionerul campioanei mondiale a declarat că nu se pune problema ca Messi să nu joace, atâta timp cât este apt.

Reclamă

„Văd că este foarte bine. Este disponibil şi suntem bucuroşi să îl avem, aşa cum am spus mereu. Planul este ca el să joace. Dacă nu are nimic, va juca cât mai mult. Nu avem alte intenţii. Pentru noi este foarte important ca el să fie în teren. Nu avem motive să îl menajăm dacă nu are probleme”, a declarat Lionel Scaloni, potrivit goal.com.

Cristiano Ronaldo, anunț despre rivalitatea cu Lionel Messi. Ce a spus despre „duelul” cu argentinianul

Starul celor de la Al-Nassr, Cristiano Ronaldo, a dezvăluit faptul că, pentru el, rivalitatea cu Lionel Messi s-a încheiat. Motivul pentru această declarație este faptul că cei doi joacă acum în capăte diferite ale lumii, Ronaldo fiind în Arabia Saudită, iar Messi în Statele Unite ale Americii.

„Rivalitatea cu Messi a trecut, a fost o rivalitate bună pentru public. Cei care îl iubesc pe Ronaldo, nu trebuie să-l urască pe Messi. Și invers. Cei doi sunt foarte buni, au schimbat și continuă să schimbe istoria fotbalului. Suntem respectați în toată lumea, iar asta e cel mai important.

Reclamă 4 / 0/3

El a mers pe drumul lui, eu pe al meu. Din câte am văzut, se descurcă foarte bine. Am împărțit aceeași scenă timp de 15 ani și am terminat prin a fi, să nu zic prieteni, dar colegi la nivel profesional și ne respectăm reciproc”, a spus Cristiano Ronaldo, în cadrul unei conferințe de presă, citat de record.pt.

De-a lungul timpului, cei doi fotbaliști s-au luptat pentru cele mai importante trofee din lume, pentru Baloane de Aur, dar și pentru titlurile de golgheter, în perioada în care amândoi activau în La Liga.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și