Închide meniul

Lionel Messi, OUT de la PSG. Cât poate lipsi starul argentinian. Tratament special la Madrid

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2021, 8:51

Lionel Messi, OUT de la PSG. Cât poate lipsi starul argentinian. Tratament special la Madrid

Meciuri tari în Europa

Profimediaimages

Conform infobae.com, cel poreclit Pulga ar plănui să călătorească la Madrid, unde să i se aplice un tratament care să pună capăt complicațiilor fizice. Acest lucru l-ar scoate din circuit în următoarele săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Problema este cea care a provocat scandalul cu Mauricio Pochettino, care, de teama unei accidentări mai grave, l-a înlocuit în repriza a doua a duelului cu Lyon, din Ligue 1.

Lionel Messi ar putea lipsi mai multe săptămâni

Chiar dacă cei din club susțin că problemele musculare sunt normale atunci când un jucător petrece mai mult timp la echipa națională decât la cea de club, dorința lui Messi e clară: vrea să fie pe teren în marele meci cu Brazilia, de pe 16 noiembrie.

Pentru asta, el a ales CEMTRO Clinic din Madrid, acolo unde a fost tratat și în 2015, după ce a câștigat Liga Campionilor și a ajuns până în finala Copei America. Secția e condusă de fostul medic al lui Atletico Madrid, Vicente Concejero.

Lionel Messi, șocat de ceea ce a găsit la Paris

Lionel Messi a semnat vara trecută cu PSG, liber de contract, după 21 de ani petrecuți la Barcelona. Această schimbare nu a fost ușoară pentru familia starului argentinian.

Reclamă

Lionel Messi a dezvăluit că a fost șocat în mod special de traficul din Paris. El și familia lui au locuit la început într-un hotel din centrul orașului, lucru care nu i-a încântat pe copiii fotbalistului.

”Primele zile au fost chiar dificile pentru că plecarea noastră a fost rapidă şi bruscă. Am petrecut o lună şi jumătate la hotel şi nu este simplu pentru copii, care începuseră deja şcoala în Spania.

În plus, noi locuiam în centru, iar circulaţia este infernală în Paris. Ne trebuia o oră pentru şcoală şi altă oră pentru a ajunge la antrenament. Copiii nu mai suportau hotelul. A fost dificil„, a spus Lionel Messi, potrivit L’Equipe.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Lionel Messi vrea să urmeze un tratament la Madrid
  • Messi acuză o lovitură la genunchiul stâng

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:50 LIVE TEXTFCSB – Rapid 1-2! Darius Olaru a deschis scorul. Krasniqi şi Rrahmani au întors rezultatul în numai 6 minute! 20:48 Adrian Şut, la un pas de transferul vieţii! Porto şi Atlethic Bilbao şi-au trimis oamenii la derby-ul cu Rapid 20:43 FotoScenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid! Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională 20:20 Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal” al Rapidului! A fost trecut pe foaia de joc în locul lui Bogdan Lobonţ 19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu 19:45 LIVE VIDEOQPR – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 19:37 FotoPrimul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul! A scos din buzunar o sumă uriașă 19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor Vezi toate știrile
Citește și