Închide meniul

Lionel Messi s-a decis și pregătește o revenire uluitoare! Campionul mondial nu se va retrage de la Inter Miami

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 octombrie 2023, 9:17

Lionel Messi s-a decis și pregătește o revenire uluitoare! Campionul mondial nu se va retrage de la Inter Miami

Lionel Messi s-a decis și pregătește o revenire uluitoare

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru Inter Miami / Profimedia

Lionel Messi s-a decis și pregătește o revenire uluitoare. Campionul mondial cu Argentina, în 2022, va reveni la o fostă formație, după ce înțelegerea cu Inter Miami îi va expira, în anul 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul argentinian a ajuns la echipa lui David Beckham în această vară, după despărțirea de PSG. Acesta nu vrea însă să se retragă în tricoul echipei din MLS și pregătește o revenire de senzație.

Lionel Messi s-a decis și pregătește o revenire uluitoare! Campionul mondial vrea să revină în țara sa natală

Potrivit informațiilor oferite de dailymail.co.uk, Lionel Messi a decis să revină în Argentina, după ce își va încheia înțelegerea cu cei de la Inter Miami. Acesta ar urma să semneze cu Newell’s Old Boys, formație la care și-a început aventura în fotbal, la vârsta de 8 ani.

Chiar dacă i-a cucerit deja pe fanii fotbalului din Statele Unite ale Americii, câștigătorul a 7 Baloane de Aur ar plănui de ceva vreme momentul retragerii și vrea să îi bucure pe fanii din țara sa. Revenirea ar urma să se întâmple în anul 2025, atunci când înțelegerea dintre Messi și Inter Miami va expira.

Reclamă

Potrivit unor jurnaliști spanioli citați de sursa menționată anterior, campionul mondial nu ia în calcul o posibilă prelungire a contractului cu echipa lui David Beckham.

În momentul de față, cei de la Newell’s Old Boys au un lot cotat la 32,8 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Formația care joacă pe Estadio Marcelo Biesla a câștigat 6 titluri de campioană a Argentinei, ultimul în sezonul 2012 – 2013. În momentul de față, clubul este pe poziția a 14-a în campionatul intern.

Câţi ani i-au trebuit patronului de la Inter Miami să îl convingă pe Messi să vină în SUA

Patronul lui Inter Miami, Jorge Mas, a vorbit despre munca intensă pe care a dus-o ca să realizeze un vis al său. Iată câţi ani i-au trebuit patronului de la Inter Miami să îl convingă pe Messi să vină în SUA.

Reclamă 4 / 0/3

„Întotdeauna am sperat că-l putem convinge pe Leo să semneze. Toată lumea mi-a spus că sunt nebun să mă gândesc că va veni la Inter Miami.

n 2019 am organizat o întâlnire cu Jorge Messi. Acolo, eu și David Beckham i-am explicat lui Jorge proiectul Miami timp de trei ore. I-am spus: ‘Fiul tău va avea ocazia să lase o adevărată moștenire, un sport pentru o țară’, lucru care i se întâmplă foarte rar unui sportiv.

Am menținut o comunicare constantă cu Jorge. A fost nevoie de patru ani și jumătate pentru a-l convinge pe Lionel și apoi să fie de acord și familia. Nu mi-am pierdut niciodată încrederea. Eram convins că avea să sosească Lionel Messi, am văzut că există o mare posibilitate după Mondial”, a declarat Jorge Mas, potrivit marca.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și