Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi și-a făcut un fan să plângă de fericire! Gest incredibil făcut de campionul mondial

Alex Ioniță Publicat: 5 august 2023, 21:48

Reclamă
Lionel Messi și-a făcut un fan să plângă de fericire! Gest incredibil făcut de campionul mondial

Lionel Messi și-a făcut un fan să plângă de fericire

Gest superb făcut de Lionel Messi / Colaj Twitter

Lionel Messi și-a făcut un fan să plângă de fericire! Starul celor de la Inter Miami i-a oferit unui fan un moment pe care acesta nu-l va uita vreodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi s-a transferat la Inter Miami, în această perioadă de mercato, după experiența de la PSG, campioana Franței. Argentinianul a ajuns la echipa lui David Beckham din postura de jucător liber de contract, după ce înțelegerea sa cu formația din Hexagon a expirat.

Lionel Messi și-a făcut un fan să plângă de fericire! Ce a făcut argentinianul

În timp ce conducea mașina personală pe străzile din Miami, Lionel Messi i-a oferit unui fan un moment de neuitat. Un tânăr susținător al fotbalistului s-a apropiat de mașina acestuia, în timpul în care starul se afla la semafor, pentru a-l îmbrățișa pe acesta.

Totuși, fanul a mai avut o cerință pentru argentinian. Tânărul i-a cerut lui Messi să-l pupe pe obraz, moment în care acesta a fost surprins de cerința susținătorului. Totuși, campionul mondial din 2022 s-a conformat și i-a oferit respectivului fan un moment pe care nu îl va uita niciodată.

Reclamă

Acest moment arată încă odată relația excelentă pe care Messi o are cu fanii săi. După ce s-a îndepărtat de mașina argentinianului, fanul a început să plângă de fericire, fiind extrem de emoționat de gestul fotbalistului lui Inter Miami.

Imediat după venirea la Miami, Messi a devenit un idol pentru fanii fotbalului american. La toate meciurile la care este prezent, în teren, fotbalistul, atmosfera din tribune este una incendiară, iar meciurile acestuia sunt la mare căutare. De exemplu, Messi va juca primul meci în deplasare, din postura de jucător al celor de la Inter Miami, pe stadionul celor de la FC Dallas. Fanii clubului din Texas s-au mișcat rapid, iar biletele pentru toate locurile din stadion s-au vândut în doar 10 minute de la punerea acestora la vânzare.

Lionel Messi l-a depășit din nou pe Cristiano Ronaldo. Campionul mondial este fotbalistul cu cele mai multe prezențe în Cartea Recordurilor

Lionel Messi, fotbalistul care a câștigat Cupa Mondială din Qatar alături de naționala Argentinei, l-a depășit pe Cristiano Ronaldo la un nou capitol. Argentinianul a devenit fotbalistul cu cele mai multe prezențe în Cartea Recordurilor.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, Messi are 41 de recorduri, iar rivalul Cristiano Ronaldo a reușit să bifeze „doar” 40. Printre recordurile deținute de starul celor de la Inter Miami se numără: Cel mai tânăr jucător care a marcat 50 de goluri în UEFA Champions League, Fotbalistul cu cele mai multe goluri într-un meci de UEFA Champions League, fotbalistul străin cu cele mai multe prezențe în La Liga și multe altele.

Pe cealaltă parte, Cristiano Ronaldo deține recordul pentru cele mai multe goluri pentru echipa națională, dar și cele mai multe goluri în UEFA Champions League și cele mai multe reușite la EURO, iar lista ar mai putea continua.

Lionel Messi a semnat în această vară cu Inter Miami, după ce s-a despărțit de PSG, în timp ce Cristiano Ronaldo este legitimat la Al-Nassr din luna ianuarie, după ce a plecat de la Manchester United.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neil, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus despre Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și