Închide meniul

Lionel Messi şi Sergio Busquets ar putea deveni din nou coechipieri! Echipa care e gata să dea peste cap piaţa transferurilor. „Nu o să neg!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 februarie 2023, 16:28

Lionel Messi şi Sergio Busquets ar putea deveni din nou coechipieri! Echipa care e gata să dea peste cap piaţa transferurilor. „Nu o să neg!

Lionel Messi şi Sergio Busquets ar putea juca împreună la Inter Miami

Lionel Messi şi Sergio Busquets au fost coechipieri la Barcelona / Profimediaimages

Lionel Messi şi Sergio Busquets ar putea deveni din nou coechipieri. Cei doi jucători care au scris istorie în tricoul Barcelonei sunt doriţi, la „pachet”, în Statele Unite. Inter Miami, clubul deţinut de David Beckham, îşi doreşte să dea peste cap piaţa transferurilor şi să îi transfere pe cei doi fotbalişti uriaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Informaţia a fost confirmată de Phil Neville, cel care este antrenorul grupării din MLS. Fostul fundaş legendar al lui Manchester United a recunoscut că se poartă discuţii atât cu Messi, cât şi cu Busquets.

Lionel Messi şi Sergio Busquets ar putea deveni din nou coechipieri. Sunt aşteptaţi la Inter Miami

Lionel Messi mai are contract cu PSG până la finalul sezonului şi este tentat de o mutare în Statele Unite. A purtat negocieri pentru a-şi prelungi înţelegerea cu liderul din Ligue 1, dar a refuzat deja prima ofertă primită de la şeicul Nasser Al-Khelaifi.

Nu o să neg și să spun că speculațiile cu privire la interesul nostru pentru Lionel Messi și Sergio Busquets sunt false. Vrem să aducem cei mai buni jucători din lume la acest club, iar Messi și Busquets sunt printre cei mai proeminenti din ultimii ani. Sunt jucători grozavi și ar fi un pas înainte pentru clubul nostru. Mai mult, ar schimba jocul în MLS„, a declarat Phil Neville, potrivit sport.es.

Neville a dezvăluit că poartă discuţii cu mai mulţi fotbalişti de top din cele mai importante campionate ale Europei.

Reclamă

De când am ajuns la Miami, au apărut legături cu cei mai buni jucători din lume. De la Sergio Ramos, la Dani Alves, Robert Lewandowski, Willian, Cesc Fabregas şi Luis Suarez”, a spus antrenorul lui Inter Miami.

Au existat zvonuri şi că Messi este aşteptat înapoi pe Camp Nou. Xavi a ţinut să îi transmită public că îşi doreşte să îl vadă din nou în tricoul Barcelonei.

„Am mai spus: aceasta este casa lui şi uşile îi sunt deschise. Îmi este prieten şi suntem în contact permanent. Va depinde foarte mult de el, de ce vrea să facă în viitor. Aceasta este casa lui”, a declarat Xavi la o conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul pentru care Lionel Messi a refuzat prima ofertă de prelungire a contractului cu PSG

S-a aflat motivul pentru care Lionel Messi a refuzat prima ofertă de prelungire a contractului cu PSG. Oficialii clubului parizian își doresc enorm ca starul argentinian să continue pe Parc des Princes până în 2024. Contractul său actual expiră în această vară, iar negocierile pentru prelungirea înțelegerii reprezintă prioritatea conducătorilor lui PSG, la ora actuală.

Totuși, misiunea parizienilor nu se anunță deloc ușoară. Drept dovadă, Lionel Messi a refuzat deja prima ofertă de prelungire a contractului din partea celor de la PSG.

Jorge Messi, tatăl și impresarul starului sud-american, s-a așezat la masa negocierilor de la Paris cu conducătorii campioanei Franței, iar deznodământul n-a fost unul fericit pentru șeici. Potrivit sport.es, Jorge Messi a refuzat oferta de prelungire a înțelegerii până în 2024, fiind nemulțumit de salariul propus.

Concret, parizienii i-au solicitat lui Lionel Messi o reducere salarială, astfel încât PSG să nu aibă probleme din cauza fair-play-ului financiar. Tatăl campionului mondial n-a fost de acord cu condiția respectivă, așa că prima rundă a negocierilor s-a încheiat cu un refuz din partea acestuia.

Conducătorii lui PSG nu sunt dispuși să renunțe așa ușor și vor continua discuțiile pentru ca Lionel Messi să mai joace pe Parc des Princes pentru încă un sezon. Șeicii de la cârma clubului vor programa o nouă întâlnire cu Jorge Messi în viitorul apropiat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și