Închide meniul

Lionel Messi, prima reacție după ce a fost suspendat de PSG: „Aștept să văd ce dorește clubul să facă în privința mea!”

Cosmin Olteanu Publicat: 5 mai 2023, 19:12

Reclamă
Lionel Messi, prima reacție după ce a fost suspendat de PSG: Aștept să văd ce dorește clubul să facă în privința mea!”

Lionel Messi, prima reacție după ce a fost suspendat de PSG

Lionel Messi / Instagram

Lionel Messi a oferit prima reacție după ce a fost suspendat pentru două săptămâni de PSG, din cauza unei vizite în Arabia Saudită, pentru care oficialii campioanei Franței nu și-au dat permisiunea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestor neînțelegeri, presa din străinătate a anunțat că Lionel Messi ar urma să o părăsească pe PSG.

Lionel Messi, prima reacție după ce a fost suspendat de PSG

Printr-un clip scurt postat la story pe contul personal de Instagram, Lionel Messi a anunțat că vizita din Arabia Saudită o programase de mai mult timp și că nu mai suporta o nouă amânare.

Totodată, starul argentinian și-a prezentat scuzele pentru coechipierii săi și a dezvăluit că așteaptă să vadă ce planuri are conducerea PSG-ului în privința sa.

„Credeam că vom avea o zi liberă după meci, ca întotdeauna. Deja programasem această vizită și nu o mai putem amâna. O amânasem și înainte de câteva ori.

Reclamă

Le cer scuze coechipierilor și aștept să văd ce dorește clubul să facă în privința mea”, a spus Lionel Messi.

Suporterii PSG-ului s-au strâns în fața sediului clubului și l-au înjurat pe Lionel Messi

Miercuri, ultrașii campioanei Franței s-au adunat în fața sediului clubului, unde au protestat și l-au înjurat pe Lionel Messi, fiind nemulțumiți de situația în care se află echipa.

„Ne-am săturat de mercenari! Messi trebuie dat afară! Trebuie să fie dat afară Nasser (n.r. Al-Khelaifi, preşedintele clubului)”„Conducerea, demisia!” sau chiar „Paris suntem noi”, au scandat suporterii.

Reclamă 4 / 0/3

L’Equipe anunţă plecarea lui Lionel Messi de la PSG

„Ruptura este definitivă”, o spune răspicat L’Equipe, care e citată de Mundo Deportivo. Asta în situaţia în care Messi aşteaptă o revenire spectaculoasă la Barcelona, fiind dorit însă însistent şi în Arabia Saudită, unde ar putea relua rivalitatea cu Cristiano Ronaldo.

Messi a avut o cădere de formă după câştigarea Campionatului Mondial din Qatar, una care i-a dezamăgit pe fani. 31 de goluri şi 34 de pase decisive şi-a trecut în cont Lionel în tricoul lui PSG, de la venirea în Ligue 1.

Toate detaliile contractului pregătit de Barcelona pentru Lionel Messi

Jurnaliștii de la sport.es au publicat date din contractul pe care Barcelona i l-a pregătit lui Lionel Messi. Astfel, campionul mondial cu Argentina ar urma să primească un salariu brut de 25 de milioane de euro, pe an. Suma pregătită de catalani reprezintă un sfert din salariul pe care Messi îl câștiga înainte să o părăsească pe Barcelona, respectiv 100 de milioane de euro.

În realitate, salariul lui Messi va fi mult mai mic. După plătirea taxelor la stat, starul argentinian va rămâne cu aproximativ 13 milioane de euro. Cu alte cuvinte, Messi va avea aproape același salariu cu cel al lui Robert Lewandowski, unul dintre cei mai bine plătiți jucători de pe „Camp Nou”.

Aceeași sursă a mai dezvăluit faptul că Messi ar urma să semneze un contract care se va întinde pe două sezoane. Însă, acesta va conține o clauză conform căreia Messi va putea denunța înțelegerea, dacă va dori, la finalul sezonului 2023/2024.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările rasiste continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și