Închide meniul

Spectacol în Europa! Liverpool – Tottenham 1-1. „Cormoranii”, pas greşit în lupta la titlu! Brighton – Manchester United 4-0 şi Betis – Barcelona 1-2. Rezultatele zilei sunt AICI

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2022, 23:55

Spectacol în Europa! Liverpool – Tottenham 1-1. „Cormoranii, pas greşit în lupta la titlu! Brighton – Manchester United 4-0 şi Betis – Barcelona 1-2. Rezultatele zilei sunt AICI

Dueluri tari în campionatele de top din Europa

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool / Profimedia

A fost spectacol în Europa! Liverpool – Tottenham, capul de afiș al zilei de sâmbătă, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Manchester United a fost umilită de Brighton, 0-4, iar Chelsea a remizat cu Wolves chiar în faţa noului patron.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Germania, Dortmund a făcut show cu Furth, 3-1. În Spania, Barcelona a învins-o pe Betis în minutul 90+4. Ansu Fati a deschis scorul, Marc Bartra a restabilit egalitatea, iar Jordi Alba a marcat golul de trei puncte.

Spectacol în Europa. Rezultatele zilei

Rezultatele zilei în Premier League:

Rezultatele zilei în Ligue 1:

Rezultatele zilei în Bundesliga:

Reclamă

Rezultatele zilei zilei în La Liga:

Meciurile zilei în Serie A:

Update 23.38: Fluier final în Liverpool – Tottenham 1-1. Echipa lui Jurgen Klopp a reuşit doar o remiză cu londonezii, iar Manchester City este tot mai aproape de titlu. „Cormoranii” sunt pe primul loc, cu 83 de puncte, dar echipa lui Pep Guardiola are un meci în minus. 

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.16: Liverpool – Tottenham 1-1! Luis Diaz restabilește egalitatea pe Anfield, cu un șut deviat de la marginea careului.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 23.00: Liverpool – Tottenham 0-1! Londonezii au deschis scorul pe Anfield, prin Heung-min Son.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 22.00: Fluier de start în Betis – Barcelona!

Update 21.45: A început meciul dintre Liverpool și Tottenham!

Reclamă

Update 21.15: FINAL! Brighton – Manchester United 4-0! „Diavolii” au fost făcuți K.O. și riscă să piardă și locurile de Europa League.

Update 20.48: Brighton – Manchester United 4-0! Uluitor! „Pescărușii” se distrează cu United. Leandro Trossard a făcut dubla, cu o reluare din fața porții.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 20.45: Brighton – Manchester United 3-0! „Diavolii”, la pământ! Pascal Gross a marcat cu un șut la colțul lung. Defensiva lui United a fost făcută praf.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 20.37: Brighton – Manchester United 2-0! Marc Cucurella dublează avantajul gazdelor! Probleme mari pentru „diavoli”.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 19.45: Brighton – Manchester United 1-0! „Pescărușii” au deschis scorul, prin Moises Caicedo.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

FINAL. Chelsea – Wolves 2-2. Trupa de pe Stamford Bridge a fost egalată în minutul 90+7. Londonezii au condus cu 2-0, după dubla reușită de Romelu Lukaku în minutele 56 și 58. Sub privirile noului patron, Todd Boehly, Chelsea a fost egalată în mod incredibil. Wolves a redus din diferență în minutul 79, prin Trincao, iar Coady a dat lovitura decisivă în al 7-lea minute de prelungire.

Athletic Bilbao – Valencia, Torino – Napoli, Chelsea – Wolves și Brighton – Manchester United sunt alte partide „de foc” din ligile de top din Europa.

Meciurile zilei în Premier League:

Brentford – Southampton (17.00)

Burnley – Aston Villa (17.00)

Chelsea – Wolves (17.00)

Crystal Palace – Watford (17.00)

Brighton – Manchester United (19.30)

Liverpool – Tottenham (21.45)

Meciurile zilei în Ligue 1:

Brest – Strasbourg (18.00)

Meciurile zilei în Bundesliga:

Freiburg – Union Berlin (16.30)

Furth – Dortmund (16.30)

Hoffenheim – Leverkusen (16.30)

Koln – Wolfsburg (16.30)

Hertha – Mainz (19.30)

Meciurile zilei în La Liga:

Mallorca – Granada (15.00)

Athletic Bilbao – Valencia (17.15)

Cadiz – Elche (19.30)

Celta Vigo – Alaves (19.30)

Betis – Barcelona (22.00)

Jurgen Klopp pregătește revanșa în fața lui Real Madrid

Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City după un meci epic. În minutul 89 avea nevoie de două goluri pentru a trimite meciul în prelungiri. Acestea au fost reuşite de Rodrygo în mai puţin de două minute. În prelungiri, Karim Benzema a înscris din penalty și a consființit calificarea.

„Când am pierdut finala în 2018, soluția mea ar fi fost să jucăm o finală anul următor, tot împotriva lor, dar a fost împotriva lui Tottenham. Acesta pare a fi destinul.

A fost ciudat și nefericit pentru City, dar ceea ce a făcut Real Madrid a fost incredibil. Au reușit să le elimine pe PSG, Chelsea și City. Dacă treci de echipele astea, cu siguranță meriți să fii în finală. Va fi un joc grozav.

Sunt fericit să jucăm finala și că avem șansa de a câștiga trofeul. Dar înainte de asta mai sunt câteva jocuri de jucat, așa că ar fi bine ca întrebările despre Real Madrid să se oprească până atunci. Vom lucra la finală în perioada 22-28 mai, nu înainte”, a spus Jurgen Klopp, la conferința de presă dinaintea următorului meci de campionat al lui Liverpool, împotriva lui Tottenham.

În 2018, Liverpool a pierdut finala cu Real Madrid din cauza gafelor lui Karius, dar și pe fondul accidentării lui Mohamed Salah, care a fost luat pe sus de Sergio Ramos în debutul meciului.

Trupa lui Jurgen Klopp a pierdut meciul de la Kiev, scor 1-3. Anul următor, în 2019, Liverpool a jucat din nou finala Champions League, pe care a câștigat-o, scor 2-0, cu Tottenham.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” Vezi toate știrile
Citește și