Închide meniul

LIVE BLOG | Athletic Bilbao – Real Madrid 1-2. Benzema, dublă de senzație. Nebunie totală în Liverpool – Leicester 3-3. Echipa lui Klopp, calificare dramatică în semifinalele Cupei Ligii după loviturile de departajare. Toate rezultatele sunt AICI

Alexandru Ivan Publicat: 23 decembrie 2021, 0:15 / Actualizat: 23 decembrie 2021, 2:09

Reclamă
LIVE BLOG | Athletic Bilbao – Real Madrid 1-2. Benzema, dublă de senzație. Nebunie totală în Liverpool – Leicester 3-3. Echipa lui Klopp, calificare dramatică în semifinalele Cupei Ligii după loviturile de departajare. Toate rezultatele sunt AICI

Karim Benzema, dublă de senzaţie

Profimedia

După victoria cu Atheltic Bilbao, Real Madrid este lider, cu 46 de puncte din 19 meciuri, urmată de FC Sevilla, 38 de puncte, Betis Sevilla, cu 33 de puncte, Rayo Vallecano – 30 puncte, Atletico Madrid şi Real Sociedad, cu câte 29 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Cupa Ligii Angliei a fost dramatism total. Liverpool a învins, miercuri, pe teren propriu, la loviturile de departajare, echipa Leicester, calificându-se în semifinalele Cupei Ligii Angliei. Leicester a avut 2-0 şi 3-1, fiind egalată în minutul 90+5.

Nu s-a jucat prelungiri, iar la loviturile de departajare s-au impus gazdele, cu 5-4. Au ratat: Minamino / Thomas, Bertrand.

Marţi, Arsenal a învins, pe teren propriu, echipa Sunderland, scor 5-1, calificându-se de asemenea în semifinale.

Programul semifinalelor este Arsenal – Liverpool şi Chelsea – Tottenham. Trurul va avea loc în săptămâna care începe la 3 ianuarie 2022, iar returul, în următoarea. Finala este pe Stadionul Wembley, la 27 februarie 2022.

Reclamă

PSG a trăit o umilință cu Lorient, echipă aflată pe locul 19 în clasament. Cu Messi în echipă, PSG nu a tras pe poartă 80 de minute. Echipa din Paris a fost salvată de golul lui Icardi, din minutul 90+1. Sergio Ramos a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, în minutul 85.

Rezultatele zilei în Europa

Meciul serii în Franța

Lorient – PSG 1-1

Meciurile serii în Italia

Venezia – Lazio 1-3
Inter – Torino 1-0
Empoli – AC Milan 2-4
Napoli – Spezia 0-1

Reclamă 4 / 0/3

Meciurile serii în Spania

Granada – Atletico Madrid 2-1
Athletic Bilbao – Real Madrid 1-2

Meciurile serii în Anglia

Brentford – Chelsea 0-2
Liverpool – Leicester 3-3 (5-4 d.p.d)
Tottenham – West Ham 2-1

Lorient – PSG 1-1, Athletic Bilbao – Real Madrid 1-2

Update: Real Madrid a obținut o victorie uriașă cu Bilbao și și-a mărit avantajul în La Liga!

Update: PSG a fost ţinută în şah de Lorient. Icardi a salvat echipa pariziană de la o înfrângere umilitoare.

Update: Ce victorie pentru Liverpool! S-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a egalat în al 5-lea minut al prelungirilor şi, mai apoi, să câştige la loviturile de departajare.

Update: GOOOL PSG! Mauro Icardi a egalat din pasa lui Hackimi.

Update: GOOOL Liverpool! Uluitor! Liverpool a egalat în minutul 5 al prelungirilor, după golul lui Minamino.

Reclamă

Update: GOOOL Liverpool! Diogo Jota a marcat şi a relansat partida.

Update: GOOOL Bilbao! A marcat Sancet cu un şut fabulos!

Update: GOOOL Real Madrid! Benzema a reuşit dubla la Bilbao.

Update: GOOOL Real Madrid! Benzema a deschis scorul după numai 4 minute.

Update: Atletico Madrid a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), de Granada, într-un meci restanţă din etapa a IX-a a campionatului spaniol. Aceasta este a patra înfrângere la rând suferită de campioana Spaniei în La Liga.

Update: Continuă nebunia! Madison a marcat un gol fabulos pentru Leicester.

Update: Nebunie totală în Leicester – Liverpool. Oxlade – Chamberlain a redus din diferenţă.

Update: Început formidabil de meci pentru Leicester, care a marcat două goluri în primele 13 minute. Vardy, dublă de senzaţie.

Update: Victorie la limită pentru Inter, care îşi consolidează poziţia de lider în Serie A.

Update: GOOOL Inter! Campioana Italiei a deschis scorul în minutul 30, prin Dumfries.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și