Închide meniul

LIVE BLOG | Barcelona, doar egal la Bilbao. Inter a făcut show în prima etapă din Serie A. Liverpool şi Manchester City, victorii la scor

Alexandru Ivan Publicat: 21 august 2021, 19:49 / Actualizat: 22 august 2021, 1:04

LIVE BLOG | Barcelona, doar egal la Bilbao. Inter a făcut show în prima etapă din Serie A. Liverpool şi Manchester City, victorii la scor

Meciuri tari în Europa

Profimedia

  • Zi plină de fotbal în campionatele de top
  • A început și Serie A

Update 00.50: Athletic Bilbao – Barcelona s-a terminat la egalitate, 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 00.30: GOOOL Depay în minutul 75. Bilbao – Barcelona 1-1!

Update 00.16: GOOOL Inigo Martinez în minutul 50. Bilbao – Barcelona 1-0!

Reclamă

Update 23.34: Gerard Pique s-a accidentat şi a fost înlocuit în minutul 31.

Reclamă

Update 23.21: Moment de magie oferit de olandezul Memphis Depay. „Clasă pură”, a scris Mundo Deportivo.

Update 23.10: Ocazie uriașă de Braithwaite în meciul cu Athletic Bilbao. Atacantul danez a șutat peste poartă din câțiva metri. VIDEO AICI

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.00: A început meciul dintre Athletic Bilbao și Barcelona.

Update 22.48: Aceştia sunt titularii Barcelonei pentru meciul de la Bilbao, care va începe la 23.00.

Update 21.23: Final de meci la Milano! Campioana Inter a început noul sezon în forţă: 4-0 cu Genoa. Andrei Radu a stat pe bancă.

Update 21.19: Inter – Genoa 4-0! Edin Dzeko a marcat primul gol după transferul la Inter, în minutul 87!

Update 21.06: Inter – Genoa 3-0! Arturo Vidal a înscis în minutul 74.

Reclamă

Update 19.43: Inter – Genoa 2-0! Calhanoglu a înscris şi el pentru Inter! Dzeko a dat pasa decisivă. Fost jucător la rivala AC Milan, Calhanoglu a marcat la debutul pentru Inter.

Update 19.35: Inter – Genoa 1-0! GOOL Milan Skriniar! Fundașul nerazzurrilor a marcat primul gol din noul sezon de Serie A.

Update 18.50:  Manchester City – Norwich 5-0. Final de meci pe Etihad. Echipa lui Guardiola s-a impus categoric, într-un meci în care vedetele Grealish și Sterling au strălucit.

Update 18.30: Freiburg – Borussia Dortmund 2-1. Echipa lui Erling Haaland s-a făcut de râs. Gazdele au înscris toate golurile, prin Grifo, Sallai și autogolul lui Keitel. Haaland a fost titular, dar nu a reușit să facă diferența.

Update 17.22: Manchester City – Norwich 2-0! GOOOL Jack Greaslish! Prima reuşită pentru „cetăţeni” a fotbalistului tranferat cu 117 milioane de euro.

Update 17.15: Manchester City – Norwich 1-0! GOOOL City! Tim Krul și-a trimis balonul în proprie poartă

Update 17.00: Freiburg – Dortmund 1-0! GOOOL Grifo! Echipa lui Erling Haaland este condusă cu 1-0 pe tabela de marcaj

Update 16.30: Liverpool – Burnley 2-0. Liverpool s-a impus fără probleme împotriva lui Burnley, pe un Anfield care a fost din nou plin după o lungă perioadă de timp. Diogo Jota și Sadio Mane au înscris golurile care au adus victoria pentru echipa lui Jurgen Klopp. Cormoranii au două victorii, fără gol primit, în tot atâtea meciuri din acest sezon.

Toți jucătorii lui Burnley din teren au avut numere de la 1 la 11. Este prima oară după 23 de ani când se întâmplă asta în Premier League.

Cele mai tari meciuri ale zilei

Liverpool – Burnley

Liverpol a bătut-o cu 3-0 pe Norwich în prima etapă și va spera la un succes și împotriva lui Burnley. Echipa lui Klopp l-a recuperat pe talismanul Virgil van Dijk și atacă acest sezon în speranța că se poate bate la titlu.

Imediat după meciul cu Norwich, Cormoranii se vor duela cu Chelsea, campioana Europei. Elevii lui Klopp au nevoie de un antrenament bun înaintea meciului cu londonezii.

Manchester City – Norwich

Echipa lui Guardiola a pierdut surprinzător în prima stagiune, 0-1 cu Spurs. Jack Grealish, omul de 117 milioane de euro, a jucat tot meciul.

Campioană detașată anul trecut, City se luptă cu United, Liverpool și Chelsea pentru a-și păstra coroana.

Athletic Bilbao – Barcelona. Prima deplasare fără Lionel Messi

Barcelona a câștigat cu 4-2 în fața lui Sociedad în primul meci fără Lionel Messi. Catalanii au avut emoții și încă nu au găsit formula de start ideală cu care vor aborda acest sezon.

Depay și Griezmann sunt jucătorii în care fanii Barcelonei își pun cele mai mari speranțe. Catalanii așteaptă și revenirea lui Sergio Aguero.

Începe noul sezon de Serie A

Serie A debutează astăzi, iar campioana Inter este prima care intră în acțiuni. După ce i-au pierdut pe Lukaku, Hakimi și Conte, nerazzurri atacă noul sezon cu Simone Inzaghi pe bancă și Ionuț Radu, încă, în lot.

Juventus și Milan vor încerca și ele să se amestece în lupta la titlu, în timp ce AS Roma, cu Jose Mourinho, vrea cel puțin un loc de UEFA Champions League. Lazio și Napoli vor și ele echipe greu bătut.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!