Închide meniul

LIVE BLOG | Mihăilă şi Ianis Hagi, prestații excelente. Mircea Lucescu, egal dramatic în minutul 90+2. Inter a distrus-o pe Milan. PSG, dezastru fără Neymar

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2021, 20:30

LIVE BLOG | Mihăilă şi Ianis Hagi, prestații excelente. Mircea Lucescu, egal dramatic în minutul 90+2. Inter a distrus-o pe Milan. PSG, dezastru fără Neymar

profimediaimages

Meciuri tari în Europa

  • Valentin Mihăilă, prestație bună în Parma - Udinese 2-2
  • Ianis Hagi, gol pentru Rangers

UPDATE 23:50: PSG a fost învinsă cu 2-0, acasă, de AS Monaco. La gazde a jucat Mbappe, dar a lipsit Neymar. A fost primul meci pentru PSG, după ce a umilit-o pe Barcelona cu 4-1 pe Camp Nou, în optimile Champions League. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE 23:30: Dinamo Kiev a remizat pe terenul lui Desna, 1-1, cu un gol marcat în minutul 90+2, din penalty. Dacă pierdea, echipa antrenată de Mircea Lucescu ar fi cedat primul loc în clasament.

UPDATE 18.07: GOOOL Rangers! Aribo face 3-0 cu Dundee United. 

Reclamă

UPDATE 17.55: Inter a învins-o pe AC Milan cu 3-0 şi s-a distanţat la patru puncte de marea rivală în fruntea clasamentului din Serie A. 

UPDATE 17.45: GOOOL Rangers! Kent majorează scorul. 

Reclamă

UPDATE 17.34: GOOOL Rangers! Gool Ianis Hagi! Românul a deschis scorul cu Dundee United. 

UPDATE 17:23: GOOOL Inter! Romelu Lukaku marchează un gol superb! Milan – Inter 0-3. 

UPDATE 17.17: GOOOL INTER! Lautaro Martinez reuşeşte dubla după o acţiune superbă la care au mai participat Eriksen şi Perisic. Milan – Inter 0-2. 

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE 16:50: Barcelona a terminat la egalitate, 1-1, cu Cadiz. Lionel Messi a marcat în minutul 32 din penalty, dar oaspeţii au egalat tot din penalty, prin Alex Fernandez, în minutul 89. Messi a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria Barcei în La Liga. El a ajuns la 506 prezenţe, cu una mai mult decât Xavi.

UPDATE 16:10: Ianis Hagi va juca titular în meciul dintre Rangers şi Dundee.

UPDATE 16:05: Inter a deschis scorul încă din minutul 5 în derby-ul cu AC Milan, prin Lautaro Martinez.

UPDATE 15:25: S-a terminat 2-2 între Parma și Udinese. Valentin Mihăilă a avut o prestație excelentă și a scos un penalty în prima repriză. Dennis Man, intrat după pauză, nu a reușit să se facă remarcat. 

UPDATE 15:10: Valentin Mihăilă a fost scos de pe teren chiar înainte ca Parma să marcheze golul egalizator. Dennis Man a încasat un cartonaș galben.

UPDATE 14:50: Dennis Man este introdus și el în teren de Roberto D'Aversa. Este 2-1 pentru Parma împotriva lui Udinese. 

Reclamă

UPDATE 14:15: Valentin Mihăilă șutează excelent dintr-un unghi închis, dar portarul advers are o intervenție bună. 

UPDATE 14:05: Valentin Mihăilă a avut o incursiune excelentă în careul lui Udinese. Românul a fentat, după care a fost luat pe sus de adversar. Arbitrul a dictat penalty, iar Kucka a dus scorul al 2-0 pentru Parma. 

UPDATE 12:40: Au apărut echipele de start la Parma – Udinese. Valentin Mihăilă ete titular! 

Valentin Mihăilă i-a impresionat pe italieni în etapa trecută. Românul intrat mai mereu de pe bancă, dar a avut evoluții solide de fiecare dată. Gervinho este într-o scădere drastică de formă, iar suporterii i-au cerut lui D’Aversa să-l titularizeze pe Valentin Mihăilă.   

Meciurile zilei în Europa 

Arsenal – Manchester City 0-1
PSG – Monaco, 22:00
Milan – Inter 0-1
Barcelona – Cadiz 1-1
Rangers – Dundee 4-1
Sivasspor – Kayserispor 2-0

Ianis Hagi, tot mai aproape de titlu cu Rangers 

Rangers își va continua campania de titlu împotriva lui Dundee United. Echipa lui Gerrad are 15 puncte peste Celtic, ocupanta locului secund. 

Ianis Hagi a avut o prestație modestă în ultimul meci, cu Antwerp în Europa League. Românul are de luat o revanșă în fața fanilor de pe Ibrox. 

Milan – Inter, derby-ul de titlu în Serie A 

Milan și Inter sunt primele în Italia. Un singur punct le desparte pe cele două rivale, după 22 de etape. În tur, echipa lui Pioli s a impus cu 2-1, grație unei “duble” semnate de Zlatan Ibrahimovic.  

Inter are trei victorii consecutive. În comparație, Milan a pierdut de două ori în ultimele patru etape și dă semne de slăbiciune în apărare. Echipa lui Conte, care are cel mia bun atac din Serie A, poate profita de asta. 

Arsenal – City | Arteta își înfruntă profesorul 

Mikel Arteta va fi față în față cu omul care l-a introdus pe calea antrenoratului, Pep Guardiola. Cei doi au colaborat la Manchester City, unde Arteta i-a fost secund lui Guardiola. 

Arsenal e doar pe locul 10. De cealaltă parte, Manchester City e lider detașat și defilează în Premier League. În partida tur, Guardiola a câștigat cu 1-0 împotriva lui Arteta. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România