Închide meniul

Spectacol în Europa! Atletico Madrid – Real Madrid 1-0. Campioana Spaniei, eşec în derby. Neymar, gol în PSG – Troyes 2-2. Verona – AC Milan 1-3. Rezultatele zilei sunt AICI

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 mai 2022, 23:55

Spectacol în Europa! Atletico Madrid – Real Madrid 1-0. Campioana Spaniei, eşec în derby. Neymar, gol în PSG – Troyes 2-2. Verona – AC Milan 1-3. Rezultatele zilei sunt AICI

LIVE BLOG | Spectacol în Europa

Real Madrid - Atletico Madrid, derby în La Liga / Profimedia

A fost spectacol în Europa! Ziua de duminică a adus meciuri tari, iar cluburile de top ale Europei au intrat în acţiune. Real Madrid a pierdut derby-ul cu Atletico Madrid, scor 0-1. Yannick Carrasco a decis duelul de foc, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost ploaie de goluri în Premier League. Arsenal a învins-o pe Leeds, 2-1, şi e tot mai aproape de revenirea în UEFA Champions League. West Ham a făcut show cu cu Norwich, 4-0, iar Manchester City a profitat de pasul greşit al lui Liverpool şi a urcat pe primul loc după 5-0 cu Newcastle.

În Franţa, PSG a remizat cu Troyes, 2-2. Neymar şi Marquinhos au marcat pentru campioana din Ligue 1. În Germania, Bayern s-a încurcat pe teren propriu cu Stuttgart, 2-2, în timp ce RB Leipzig s-a distrat cu Augsburg, 4-0.

A fost spectacol în Europa! Rezultatele zilei

Premier League:

Arsenal – Leeds 2-1
Norwich – West Ham 0-4
Manchester City – Newcastle 5-0

Reclamă

Ligue 1:

Metz – Lyon 3-2
Lorient – Marseille 0-3
PSG – Troyes 2-2

Bundesliga:

Reclamă 4 / 0/3

Bayern – Stuttgart 2-2
RB Leipzig – Augsburg 4-0

Serie A:

Spezia – Atalanta 1-3
Verona – AC Milan 1-3

La Liga:

Villareal – Sevilla 1-1
Atletico Madrid – Real Madrid 1-0

LIVE BLOG | Spectacol în Europa

Update 22.40: Atletico Madrid – Real Madrid 0-1. GOOOL! Yannick Carrasco a deschis scorul din lovitură de la 11 metri.

Reclamă

Update 22.00: A început Atletico Madrid – Real Madrid!

Update 20.30: Manchester City – Newcastle 5-0. Sterling, „dublă”, Laporte, Rodri şi Foden au marcat pentru echipa lui Pep Guardiola şi a urcat pe primul loc în Premier League. „Cetăţenii” au profitat de pasul greşit făcut de Liverpool, scor 1-1 cu Tottenham, şi s-a distanţat la 3 puncte de rivalii la titlu.

Update 19.41: Bayern – Stuttgart 2-2. GOOOL! Sasa Kalajdzic a egalat.

Update 19.14: Bayern – Stuttgart 2-1. GOOOL! Muller a adus campioana Germaniei în avantaj.

Update 19.05: Bayern – Stuttgart 1-1. GOOOL! Tiago Tomas a deschis scorul, iar bavarezii au egalat după ce Konstantinos Mavropanos şi-a băgat mingea în propria poartă.

Update 18.10: Fluier final în Arsenal – Leeds 2-0. „Tunarii” au decis meciul în 5 minute şi sunt la 1 punct distanţă de rivala Chelsea, ocupanta locului 3 din Premier League. 

Update 16.10: Arsenal – Leeds 2-0. GOOOL! Eddie Nketiah a reuşit o „dublă” de senzaţie.

LIVE BLOG | Spectacol în Europa

Premier League:

Ligue 1:

Bundesliga:

Serie A:

La Liga:

Aleksander Ceferin critică Ligue 1 și Bundesliga

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, nu are o părere foarte bună despre nivelul campionatului Franţei şi al celui german, informează lequipe.fr, citat de news.ro.

Şi şeful UEFA nu a ascuns acest lucru în timpul unui interviu acordat presei croate Sportske.

Pentru conducătorul sloven, „lipsa de competitivitate” din aceste două campionate care sunt „complet dominate de aceleaşi echipe” ar explica parţial eliminările echipelor Bayern Munchen şi PSG în Liga Campionilor din acest sezon.

„Este adevărat că aceste două ligi nu sunt puternice. Există mai multă concurenţă în Italia, dar nu e puternică din punct de vedere financiar. Premier League are cea mai mare tradiţie, suporterii sunt diferiţi de cei din Italia.

Când eram în război pentru Super League, fanii englezi ne-au ajutat. Italienii şi spaniolii nu au făcut nimic. Iniţiatorii nici nu au avut nevoie de nemţi sau de francezi, pentru că cluburile lor nu erau preocupate de competiţie”, a spus el.

Aleksander Ceferin, anunț clar despre Super Liga Europei

Preşedintele UEFA a profitat de ocazie pentru a „îngropa” încă o dată proiectul Super League. „S-a terminat, ei încearcă să-şi satisfacă puţin ego-ul, dar nu va funcţiona niciodată”, a transmis Ceferin.

Pe de altă parte, Aleksander Ceferin a fost mai degrabă favorabil ideii unei Finale 4 în Liga Campionilor.

„Este o idee bună, dar pierzi câteva meciuri. Nu joci acasă şi în deplasare şi sunt mai puţine meciuri pentru deţinătorii de drepturi TV. Este prea devreme pentru a împărtăşi idei noi cu mass-media, dar există planuri”.

Cristiano Ronaldo a pierdut o sumă uriașă, după eșecul umilitor din Brighton – Manchester United 4-0

Cristiano Ronaldo a pierdut o sumă uriașă, după ce Manchester United a ratat matematic participarea în grupele UEFA Champions League de sezonul viitor. Conform contractului pe care îl are cu Diavolii, CR7 va rămâne fără 25% din salariu.

Astfel, în loc să câștige 449.000 de euro pe săptămână, în sezonul viitor, portughezul de 37 de ani va încasa doar 336.000 de euro săptămânal, unul din cele mai mici salarii avute de Ronaldo în ultimii ani.

”Pedeapsa” e valabilă pentru toate starurile lui Manchester United și vine după un umilitor 0-4 pe terenul lui Brighton. Un alt exemplu este cel al lui David De Gea, al cărui venit săptămânal scade de la 437.000 de euro, la 328.000 de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și