Închide meniul

Messi, Neymar şi Mbappe, învinşi în Rennes – PSG 1-0! Tottenham – Arsenal 0-2. „Tunarii”, pas uriaş spre titlu!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 ianuarie 2023, 23:40 / Actualizat: 7 februarie 2024, 18:41

Messi, Neymar şi Mbappe, învinşi în Rennes – PSG 1-0! Tottenham – Arsenal 0-2. „Tunarii, pas uriaş spre titlu!

LIVE BLOG Meciurile zilei sunt pe www.as.ro!

Derby Tottenham - Arsenal / Profimedia

Rennes – PSG 1-0! Au fost meciurile de neratat în campionatele de top ale Europei. Liderul din Franţa, PSG, s-a încurcat în deplasarea cu Rennes şi a fost învinsă, scor 0-1. În schimb, prima clasată din Premier League a obţinut o victorie uriaşă. Arsenal a câştigat derby-ul cu Arsenal, scor 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: AS Roma – Fiorentina 2-0. Dybala a reuşit o „dublă” (40, 82) din pasele decisive ale lui Abraham

Rennes – PSG 1-0

Min. 90+4: Rennes – PSG 1-0! O nouă înfrângere surprinzătoare pentru liderul din Ligue 1. Parizienii i-au avut pe Messi, Mbappe şi Neymar pe teren. Lens este la trei puncte în spatele lui PSG

Min. 65: Rennes – PSG 1-0! Traore a deschis scorul, chiar dacă pe teren sunt Messi, Neymar şi Mbappe!

Update: Kylian Mbappe şi Hakimi au fost trimişi pe teren în minutul 56.

Reclamă

Min. 1: A început meciul în care Messi şi Neymar sunt titulari! Mbappe a fost lăsat pe bancă.

Tottenham – Arsenal 0-2

Min. 90+5: Tottenham – Arsenal 0-2! „Tunarii” au câştigat derby-ul Londrei şi s-au detaşat la conducerea clasamentului din Premier League. Au 47 de puncte, cu 8 mai mult decât principala urmăritoare, Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 26: GOOOL Arsenal. Martin Odegaard a majorat scorul cu un şut de la marginea careului.

Min. 14: GOOOL Arsenal. Arsenal a deschis scorul după gafa incredibilă a lui Hugo Lloris. Saka a centrat de pe partea dreaptă, iar portarul lui Tottenham a deviat mingea în propria poartă.

LIVE BLOG Meciurile zilei

Premier League

Chelsea – Crystal Palace 1-0

Newcastle – Fulham 1-0

Tottenham – Arsenal 0-2

Ligue 1

Reclamă

Lille – Troyes 5-1

Montpellier – Nantes 0-3

Rennes – PSG 1-0

Serie A

Sassuolo – Lazio 0-2

Roma – Fiorentina 2-0

La Liga

Getafe – Espanyol 1-2

Almeria – Atletico Madrid 1-1

Mykhaylo Mudryk, noul star al lui Chelsea

Oficialii de la Chelsea au mers în Polonia, acolo unde se află cei de la Şahtior, pentru a discuta transferul lui Mykhaylo Mudryk. Londonezii vor plăti în schimbul mijlocaşului suma astronomică de 100 de milioane de euro, anunţă jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Şi oficialii de la Şahtior au confirmat faptul că Mykhaylo Mudryk este ca şi transferat la Chelsea. Trupa din Ucraina a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care anunţă faptul că preşedintele clubului şi co-proprietrul lui Chelsea sunt în discuţii avansate pentru mutarea jucătorului de 22 de ani. Mesajul a fost în scurt timp postat şi de oficialii londonezi.

Chelsea îi oferă un contract până în 2030 ucraineanului, care a fost ofertat şi de Arsenal în această perioadă de mercato. „Tunarii” ofereau o sumă mai mică pentru transferul mijlocaşului, şi anume 70 de milioane de euro + 25 de milioane sub formă de bonusuri.

Real Madrid pregătește cel mai scump transfer din istoria fotbalului

„Los Blancos” vor să-l transfere pe Jude Bellingham, superstarul celor de la Borussia Dortmund. La doar 19 ani, mijlocașul englez este cotat la 110 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Conform presei din Spania, Florentino Perez este decis să spargă banca pentru transferul englezului. Nu mai puțin de 270 de milioane de euro este pregătită Real Madrid să ofere pentru Bellingham.

Pe lânga talentul extraordinar al mijlocașului, în calcul este luată și vârsta fotbalistului. Având doar 19 ani, potențialul său este unul uriaș, iar Florentino Perez vrea să-și asigure viitorul, mai ales după ce Kylian Mbappe nu a putut fi adus pe „Bernabeu”.

Transferat de Borussia Dortmund de la Birmingham în sezonul 2020/2021, Jude Bellingham a devenit în scurt timp unul dintre cei mai importanți jucători de pe Signal Iduna Park.

Mai mult decât atât, mijlocașul are un rol esențial și în angrenajul naționalei Angliei. La Cupa Mondială din Qatar, Bellingham a fost unul dintre oamenii de bază ai lui Gareth Southgate.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și