Închide meniul

Mbappe și Messi au făcut show în Marseille – PSG 0-3! Barcelona a fost învinsă de Almeria! Manchester United a câștigat Cupa Ligii Angliei. Toate rezultatele, AICI

Alexandru Ivan Publicat: 26 februarie 2023, 23:45

Mbappe și Messi au făcut show în Marseille – PSG 0-3! Barcelona a fost învinsă de Almeria! Manchester United a câștigat Cupa Ligii Angliei. Toate rezultatele, AICI

Meciurile zilei sunt LIVE SCORE pe AS.ro

Marseille - PSG / Profimedia

  • LIVE BLOG Tottenham – Chelsea (15:30) și Marseille – PSG (21:45)
  • Toate rezultatele sunt AICI

LIVE BLOG Meciurile zilei din campionatele de top ale Europei sunt pe www.as.ro. Toate fazele importante din duelurile stelare sunt AICI. Rezultatele sunt aici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 23:15: Kylian Mbappe reușește „dubla” iar meciul de pe Stade Velodrome este decis!

Update 22:15: Kylian Mbappe și Lionel Messi fac show în Marseille – PSG! Cele două vedete ale parizienilor au înscris, iar derby-ul din Marsilia începe să-și piardă din suspans.

Reclamă

Update 21:22: Surpriză uriașă în La Liga! Barcelona este învinsă de Almeria.

Update 20:30: Manchester United câștigă Cupa Ligii Angliei, 2-0 cu Newcastle!

Reclamă

Update 19:54: Almeria deschide scorul împotriva Barcelonei!

Update 18:20: Rangers – Celtic 0-2! Liderii din Scoția controlează autoritar meciul cu formația lui Ianis Hagi.

Update 17:00: A început finala Cupei Scoției, Rangers – Celtic.

Reclamă 4 / 0/3

Update 16:30: Tottenham – Chelsea 2-0! Skipp și Kane au adus victoria gazdelor.

Update 14.30: A început derby-ul Tottenham – Chelsea.

Update 14.20: Final de meci! Bologna a învins-o pe Inter cu 1-0! Golul lui Orsolini a decis soarta celor trei puncte.

Update 14.45: Bologna – Inter 1-0! Orsolini a primit o pasă în adâncime după o recuperare la mijlocul terenului și a finalizat cu un șut necruțător pentru Onana.

Update 13.44: Bologna – Inter 0-0! Musa Barrow a deschis scorul pentru gazde, dar reușita a fost anulată de VAR pentru offside.

Update 13:30: A început meciul de Serie A dintr Bologna și Inter!

Reclamă

LIVE BLOG Meciurile zilei

Premier League

Tottenham – Chelsea 2-0

Ligue 1

Nantes – Rennes 0-1
Monaco – Nice 0-3
Marseille – PSG 0-3

Bundesliga

Freiburg – Leverkusen 1-1
Bayern – Union Berlin 3-0

Serie A

Bologna – Inter 1-0
AC Milan – Atalanta 2-0

La Liga

Almeria – Barcelona 1-0
Sevilla – Osasuna 2-3

Finala Cupei Ligii Scoției

Rangers – Celtic 1-2

Kylian Mbappe, mesaj disperat după accidentarea lui Neymar

Kylian Mbappe a oferit prima reacție după accidentarea suferită de Neymar în meciul PSG – Lille 4-3, din etapa a 24-a din Ligue 1. Starul parizienilor a transmis că își dorește ca brazilianul să revină pe teren cât mai rapid. Medicii au oferit primul verdict după lovitura încasată de Neymar.

„Sper ca accidentarea lui Neymar să nu fie serioasă, sper să se întoarcă repede, avem nevoie de el!”, a spus Kylian Mbappe, conform ouest-france.fr.

Potrivit informațiilor din presa din Franța, Neymar a suferit o entorsă, dar nu se cunoaște încă lungimea perioadei în care brazilianul va lipsi de pe teren.

În minutul 48 al întâlnirii de la Paris, Neymar s-a duelat pentru minge cu un adversar, a fost împins și a avut parte de o cădere extrem de urâtă. Fotbalistul brazilian și-a făcut glezna praf la contactul cu solul și a țipat după ajutor.

Meciul a fost oprit imediat, medicii au intrat pe teren să-l ajute cât mai repede pe decarul parizienilor. Neymar nu a mai putut continua meciul, în locul său fiind introdus Ekitike. Brazilianul a fost scos cu targa de pe teren, în lacrimi. Suporterii lui PSG l-au aplaudat.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe