Închide meniul

Spectacol în Europa! Atletico Madrid – Barcelona 2-0. Luis Suarez i-a făcut K.O. pe catalani! „Remontada” în Sassuolo – Inter 1-2. Manuel Locatelli a decis Torino – Juventus 0-1. Rezultatele zilei sunt AICI

Alexandru Ivan Publicat: 2 octombrie 2021, 23:55

Spectacol în Europa! Atletico Madrid – Barcelona 2-0. Luis Suarez i-a făcut K.O. pe catalani! „Remontada în Sassuolo – Inter 1-2. Manuel Locatelli a decis Torino – Juventus 0-1. Rezultatele zilei sunt AICI

Atletico Madrid - Barcelona

Profimedia

  • Atletico Madrid – Barcelona 2-0
  • Manchester United – Everton 1-1

 

Update: S-a încheiat şi Atletico Madrid – Barcelona, derby-ul zilei. Campioana Spaniei a câştigat la scor meciul, 2-0. Luis Suarez şi-a „distrus” fosta echipă. Atacantul i-a pasat decisiv lui Lemar şi a închis tabela.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Sassuolo – Inter 1-2. Berardi a deschis scorul, însă campioana Italiei a reuşit remontada prin Edin Dzeko şi Lautaro Martinez, care a marcat din penalty. În urma acestui succes, Inter îşi continuă seria de invincibilitate şi urcă pe locul 2, la 1 punct de Napoli.

Reclamă

Update: Atletico Madrid – FC Barcelona 2-0. GOOOL! Luis Suarez a marcat împotriva fostei echipe şi a dus scorul la 2-0. Thomas Lemar i-a pasat decisiv.

Reclamă

Update: Atletico Madrid – FC Barcelona 1-0. GOOOL! Lemar a deschis scorul din pasa lui Luis Suarez!

Reclamă 4 / 0/3

Update: A început Atletico Madrid – Barcelona, meciul zilei în fotbalul european!

Update: Juventus a câştigat derby-ul cu Torino, scor 1-0.

Update: GOOOL Juventus! Manuel Locatelli a deschis scorul în derby.

Update: A început derby-ul Torino – Juventus!

Reclamă

Update: Fluier final în Chelsea – Southampton! Confruntarea s-a încheiat 3-1. Trevoh Chalobah, Timo Werner şi Ben Chilwell au marcat pentru londonezi, în timp ce James Ward-Prowse a înscris unicul gol al oaspeţilor.

Update 16.24: Fluier final în Manchester United – Everton. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Update 15.50: GOOOL Everton! Townsend a egalat la capătul unui contraatac superb.

Update 15.15: Manchester United – Everton 1-0! În absența lui Cristiano Ronaldo, care este pe bancă, Anthony Martial a deschis scorul pentru gruparea de pe Old Trafford.

Cele mai tari meciuri ale zilei

Manchester United – Everton (14:30)

Manchester United a pierdut cu 0-1 în ultima etapă din Premier League, pe teren propriu, cu Aston Villa. „Diavolii” au ratat un penalty prin Bruno Fernandes în minutele de prelungire. Echipa lui Cristiano Ronaldo este pe locul 4 în Anglia, la un punct de liderul Liverpool.

Chelsea – Southampton (17:00)

Campioana Europei, Chelsea, vine după doua înfrângeri dure cu candidatele directe în lupta pentru trofee, 0-1 cu Manchester City, în Premier League, și 0-1 cu Juventus, în Champions League. Echipa lui Tuchel are nevoie de o prestație solidă ca să-și ridice moralul.

Torino – Juventus (19:00)

Juventus a început sezonul dezastruos, cu doar două puncte adunate după patru etape, dar „Bătrâna Doamnă” dă semne de revenire. Juventus a legat două victorii la rând în Serie A și a învins-o pe Chelsea în Champions League. Bianconerii au deci moralul maximim înaintea meciului cu Torino, rivala locală.

Sassuolo – Inter (21:45)

Campioana Italiei vine după un spectaculos 2-2 cu Atalanta în ultima etapă. Inter o duce bine în Serie A, dar are din nou probleme în grupa de Champions League, acolo unde pe locul 3 după două etape.

Atletico Madrid – Barcelona (22:00)

Derby-ul zilei este, fără îndoială, meciul dintre Atletico Madrid și Barcelona. Catalanii traversează o criză fără precedent în istoria recentă a clubului, cu datorii uriașe și rezultate dezastruoase. Echipa lui Koeman a pierdut ambele meciuri din Champions League din acest sezon la scor de neprezentare, iar în campionat s-a chinuit cu adversari precum Granada sau Getafe. În plus, Barcelona are infirmeria plină, în frunte cu vedetele Pedri, Aguero sau Dembele.

De cealaltă parte, nici Atletico Madrid nu are parte de un debut ideal, dar echipa lui Cholo Simeone rămâne în cărți pentru lupta la titlu. Atletico i-a „suflat” Barcelonei pe Suarez și Griezmann și sunt favoriți înaintea derby-ului de pe Wanda Metropolitano.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan
Echipa naţională • 26 mart., 13:55
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan, înainte de Columbia – România
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!