Închide meniul

Fotbal-spectacol în Europa! Real Madrid s-a încurcat cu Real Sociedad! Napoli – AS Roma 2-1. PSG, egalată în minutul 90+6. Juventus, învinsă de Monza. Toate rezultatele, AICI

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2023, 23:45

Fotbal-spectacol în Europa! Real Madrid s-a încurcat cu Real Sociedad! Napoli – AS Roma 2-1. PSG, egalată în minutul 90+6. Juventus, învinsă de Monza. Toate rezultatele, AICI

port calcio Napoli vs Roma - Campionato di calcio Serie A TIM 2022/2023 - stadio Diego Armando Maradona Nella foto: gola di Giovanni Simeone January 29 , 2023 Naples, Italy sport soccer Napoli vs Roma - Italian Football Championship League A TIM 2022/2023 - Diego Armando Maradona stadium. In the pic: ola di Giovanni Simeone,Image: 752718818, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Giovanni Simeone, gol superb în Napoli - Roma 2-1 / Profimediaimages

A fost fotbal-spectacol în Europa! Real Madrid a remizat cu Real Sociedad în derby-ul din La Liga. A fost show şi în Italia, acolo unde Napoli – AS Roma s-a terminat 2-1. Giovanni Simeone a înscris un gol uriaş pentru liderul din Serie A, în Derby del Sole. Cele mai tari partide au fost în format LIVE SCORE, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost şi o surpriză importantă în campionatul Italiei, acolo unde Ciprian Tătăruşanu a primit goluri din toate poziţiile în AC Milan – Sassuolo 2-5. Şi PSG a gafat în Ligue 1. A fost egalată la ultima fază de Reims.

Meciurile zilei din Europa:

Fotbal-spectacol în Europa! Real Madrid – Real Sociedad, Napoli – AS Roma și PSG – Reims, meciurile zilei

Update 23.55: Real Madrid – Real Sociedad 0-0! Jucătorii lui Ancelotti au făcut un pas greşit pe Bernabeu şi este la cinci puncte în spatele liderului Barcelona

Update 23.50: Napoli – AS Roma 2-1. Final de meci. Liderul din Serie A, Napoli, are 13 puncte avans faţă de ocupanta locului 2, Inter.

Reclamă

Update 23.45: PSG – Reims 1-1! Liderul din Ligue 1 a pierdut in extremis două puncte. Balogun a marcat în minutul 90+6, sub privirile lui Messi şi Mbappe.

Update 23.20: Napoli – AS Roma 2-1. Giovanni Simeone este salvatorul lui Napoli! Intrat în minutul 76, fiul lui „Cholo” Simeone a înscris cu un şut superb, în vinclu. A marcat în minutul 86.

Update 23.20: Napoli – AS Roma 1-1. El Shaarawy a restabilit egalitatea cu un sfert de oră înainte de final.

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.00: PSG – Reims 1-0! Gol Neymar. Brazilianul a reuşit să „spargă gheaţa” pe Parc des Princes.

Update 22.02: Napoli – AS Roma 1-0! Victor Osimhen a deschis scorul pentru liderul din Serie A!

Update 22.00: A început Real Madrid – Real Sociedad!

Update 21.45: A început PSG – Reims și Napoli – AS Roma!

Update 18.00: Juventus – Monza 0-2! Înfrângere suprinzătoare, acasă, pentru trupa lui Allegri. Ciurria (18) şi Dany Mota (39) au marcat golurile victoriei nou-promovatei.

Update 17.30: Brighton – Liverpool 2-1! Şoc în Cupa Angliei. „Cormoranii” lui Jurgen Klopp au fost eliminaţi. Mitoma a înscris golul calificării lui Brighton în minutul 90+2

Update 15.30: AC Milan – Sassuolo 2-5. Dezastru pentru campioana Italiei. Ciprian Tătăruşanu a primit cinci goluri pe San Siro. Detalii AICI.

Reclamă

Carlo Ancelotti, reacție fermă după acuzele de arbitraj din partea celor de la Atletico Madrid

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a avut o reacție categorică după acuzele de arbitraj din partea celor de la Atletico Madrid.

Miguel Angel Gil Marin, delegatul celor de la Atletico Madrid, a acuzat arbitrajul la finalul partidei Real Madrid – Atletico Madrid, 3-1 după prelungiri, din sferturile de finală ale Cupei Spaniei.

Carlo Ancelotti nu a dorit să intre într-o polemică cu cei de la Atletico Madrid, însă a declarat faptul că, în opinia sa, „Los Blancos” au meritat să câștige partida de pe „Santiago Bernabeu”.

„A fost o partidă egală pe alocuri și cred că am meritat să câștigăm. Apoi pe restul de subiecte nu vreau să vorbesc. Nu am citit deloc. Am auzit ceva.

Despre acest subiect prefer să nu vorbesc. Respect toate opiniile”, a declarat Carlo Ancelotti, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Real Sociedad.

Napoli, următoarea echipă pe „lista” procurorilor din Serie A, după Juventus

Napoli este următoarea echipă din Serie A care se află pe „lista” procurorilor, după Juventus. Liderul la zi din campionatul Italiei este anchetat în privința transferului lui Victor Osimhen.

Vestea că Napoli este ținta procurorilor din Italia vine la doar câteva zile distanță după ce Juventus a fost depunctată cu 15 puncte pentru fraudă contabilă în cazul mai multor transferuri.

Presa din Italia anunță faptul că procurorii au găsit anumite nereguli în cazul transferului lui Victor Osimhen la Napoli. Liderul din Italia l-a transferat pe vârful nigerian de la Lille în 2020, plătind în schimbul acestuia suma de 72 de milioane de euro, plus alte 10 sub formă de bonusuri.

Procurorii i-au confiscat documente președintelui de la Napoli, Aurelio di Laurentis, documente care au legătură cu transferul lui Osimhen în Serie A. Mai exact, se ridică semne de întrebare în privința modului în care Napoli a oficializat mutarea atacantului.

Napoli și Lille au ajuns la un acord prin care italienii au mai cedat la schimb 4 jucători, evaluați la 20 de milioane de euro. Printre aceștia se numărăr portarul Orestis Karnezis, care a bifat doar un meci la trupa franceză, și alți trei tineri de la echipa a doua a lui Napoli, care ulterior au fost cedați de Lille în ligile inferioare din Franța.

Astfel, s-au ridicat semnde de întrebare în privința modului în care Napoli a efectuat transferul lui Victor Osimhen, clubul fiind acuzat că ar fi „manipulat” afacerea, prin intermediul cedării celor patru jucători, care oricum nu intrau în planurile italienilor.

Avocații de la Napoli se apără și susțin că cei patru jucători chiar erau cotați la 20 de milioane de euro, astfel nu există nicio problemă.

Victor Osimhen este golgheterul la zi din Serie A. Atacantul a marcat 13 goluri, în 15 partide, și a contribuit din plin la poziția de lider pe care o ocupă Napoli, cu 12 puncte avans față de locul secund.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și