Închide meniul

Napoli este următoarea echipă din Serie A pe „lista” procurorilor, după Juventus! Pentru ce este anchetat liderul din Italia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2023, 10:16

Napoli este următoarea echipă din Serie A pe lista” procurorilor, după Juventus! Pentru ce este anchetat liderul din Italia

Napoli este următoarea pe „lista” procurorilor, după Juventus

Jucătorii de la Napoli, în timpul unui meci/ Profimedia

Napoli este următoarea echipă din Serie A care se află pe „lista” procurorilor, după Juventus. Liderul la zi din campionatul Italiei este anchetat în privința transferului lui Victor Osimhen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea că Napoli este ținta procurorilor din Italia vine la doar câteva zile distanță după ce Juventus a fost depunctată cu 15 puncte pentru fraudă contabilă în cazul mai multor transferuri.

Napoli, următoarea echipă pe „lista” procurorilor din Serie A, după Juventus

Presa din Italia anunță faptul că procurorii au găsit anumite nereguli în cazul transferului lui Victor Osimhen la Napoli. Liderul din Italia l-a transferat pe vârful nigerian de la Lille în 2020, plătind în schimbul acestuia suma de 72 de milioane de euro, plus alte 10 sub formă de bonusuri.

Procurorii i-au confiscat documente președintelui de la Napoli, Aurelio di Laurentis, documente care au legătură cu transferul lui Osimhen în Serie A. Mai exact, se ridică semne de întrebare în privința modului în care Napoli a oficializat mutarea atacantului.

Napoli și Lille au ajuns la un acord prin care italienii au mai cedat la schimb 4 jucători, evaluați la 20 de milioane de euro. Printre aceștia se numărăr portarul Orestis Karnezis, care a bifat doar un meci la trupa franceză, și alți trei tineri de la echipa a doua a lui Napoli, care ulterior au fost cedați de Lille în ligile inferioare din Franța.

Reclamă

Astfel, s-au ridicat semnde de întrebare în privința modului în care Napoli a efectuat transferul lui Victor Osimhen, clubul fiind acuzat că ar fi „manipulat” afacerea, prin intermediul cedării celor patru jucători, care oricum nu intrau în planurile italienilor.

Avocații de la Napoli se apără și susțin că cei patru jucători chiar erau cotați la 20 de milioane de euro, astfel nu există nicio problemă.

Victor Osimhen este golgheterul la zi din Serie A. Atacantul a marcat 13 goluri, în 15 partide, și a contribuit din plin la poziția de lider pe care o ocupă Napoli, cu 12 puncte avans față de locul secund.

Reclamă 4 / 0/3

O nouă lovitură pentru Juventus! Clubul poate fi suspendat din competiţiile europene

Juventus poate primi o nouă lovitură, după ce în presa din Italia a apărut anunţul conform căruia clubul ar putea fi suspendat din competiţiile europene. Trupa torineză traversează o perioadă extrem de complicată.

Jurnaliştii italieni de la Gazzetta dello Sport anunţă faptul că Juventus ar putea fi suspendată din competiţiile europene pentru următorii trei ani! Acest fapt ar reprezenta o lovitură uriaşă pentru gruparea torineză.

Totodată, clubul ar urma să fie amendat de UEFA cu 23 de milioane de euro, după ce a fost acuzat de fraudă în cazul transferurilor a mai mulţi jucători.

Dacă nu va putea evolua în competiţiile europene în următoarele trei sezoane, Juventus riscă să piardă sume uluitoare. Mai exact, presa din Italia anunţă că torinezii încasează 80 de milioane de euro pe sezon, în medie, reprezentând 20% din încasările anuale ale clubului.

Totodată, lipsa din competiţiile europene ar reprezenta şi o lovitură de imagine pentru Juventus, echipă obişnuită cu prezenţa constantă în grupele Ligii Campionilor.

Recomandări
  • Napoli a intrat în atenția procurorilor din Italia
  • Pentru ce este anchetat liderul din Serie A

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și