Închide meniul
VIDEO

Liverpool – Benfica | Ibrahima Konate, „coşmarul” portughezilor! Fundaşul de 42 de milioane al lui Jurgen Klopp i-a „taxat” din nou pe „vulturi” şi a intrat într-un clasament select

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 aprilie 2022, 22:52

Liverpool – Benfica | Ibrahima Konate, „coşmarul portughezilor! Fundaşul de 42 de milioane al lui Jurgen Klopp i-a „taxat din nou pe „vulturi şi a intrat într-un clasament select

Ibrahima Konate este vedeta lui Liverpool

Profimedia

Ibrahima Konate este „coşmarul” portughezilor de la Benfica. Fundaşul lui Liverpool i-a „taxat” din nou pe „vulturi” şi a intrat într-un clasament select din care fac deja parte doi dintre coechipierii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 22 de ani, transferat de la Leipzig pentru aproximativ 42 de milioane de euro, a reușit al doilea său gol în tricoul „cormoranilor”, tot în UEFA Champions League şi tot împotriva celor de la Benfica. Francezul a deschis scorul la Lisabona, în meciul tur, şi a fost primul jucător care a declanşat nebunia pe Anfield în retur.

Ibrahima Konate, „coşmarul” lui Benfica

VEZI AICI REUŞITA LUI IBRAHIMA KONATE

În minutul 21, Konate a punctat din pasa lui coechipierului grec Konstantinos Tsimikas şi a devenit la patrulea jucător din istoria lui Liverpool care marchează în turul şi în returul unui meci din UEFA Champions League.

A ajuns într-un clasament select din care mai făc parte Peter Crouch (2006-2007, împotriva lui PSV), Mohamed Salah (2017-2018, împotriva lui Manchester City) şi Roberto Firmino (2018-2019, împotriva lui FC Porto).

Reclamă

Ibrahima Konate, înger și demon în meciul tur

În meciul tur, Ibrahima Konate, francezul titularizat de Jurgen Klopp în centrul defensivei, a avut un start perfect de meci, dar a gafat incredibil în repriza secundă.

În minutul 17, Robertson a executat perfect un corner, iar Konate a scăpat din marcaj și nu i-a dat nicio șansă portarului advers. După reuşită, Liverpool a ajuns la 20 de marcatori diferiți în acest sezon. Nicio altă echipă din Premier League nu are atât de mulți.

Reclamă 4 / 0/3

Francezul din defensiva lui Klopp s-a făcut însă de râs imediat după pauză. În minutul 49, la centrarea lui Rafa Silva, Ibrahima a încercat să respingă, dar a dat pe lângă minge. Balonul a ajuns chiar la golgheterul lui Benfica și finalul fazei a fost previzibil. Darwin Nunez nu i-a dat nicio șansă lui Alisson.

Recomandări
  • Ibrahima Konate a deschis scorul în Liverpool – Benfica
  • Fundaşul de 42 de milioane al lui Jurgen Klopp i-a „taxat” din nou pe „vulturi”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului Vezi toate știrile
Citește și