Închide meniul

Liverpool – Real Madrid | Zinedine Zidane, mesaj războinic înaintea duelului de pe Anfield: "Vrem să câştigăm tot". Ce a spus despre posibila înlocuire cu Jurgen Klopp

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 aprilie 2021, 7:46 / Actualizat: 31 mai 2022, 19:49

Liverpool – Real Madrid | Zinedine Zidane, mesaj războinic înaintea duelului de pe Anfield: "Vrem să câştigăm tot". Ce a spus despre posibila înlocuire cu Jurgen Klopp

profimediaimages.ro

Zinedine Zidane, mesaj războinic înainte de Liverpool - Real Madrid

„Galacticii” au câştigat cu 3-1 partida tur şi pornesc favoriţii în duelul de pe Anfield. Madrilenii sunt cu moralul ridicat după victoria din „El CLasico”, 2-1, iar Zidane aşteaptă o nouă prestaţie de gală din partea jucătorilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Real Madrid încearcă mereu să câştige meciurile. Suntem pregătiţi pentru  un alt meci solicitant. Cel mai important lucru este ca echipa să fie pregătită. Jucătorii au fost mereu unii de alţii în perioadele dificile. 

Zinedine Zidane: „Vom încerca să câştigăm toate competiţiile!”

Ştim că sezonul este foarte complicat. Trebuie să ne refacem pentru că avem un calendar încărcat. O să luptăm. Vom încerca să câştigăm toate competiţiile (n.r. La Liga şi Liga Campionilor)”, a spus Zidane la conferinţa de presă, citat de Marca.

Duelul de gală Liverpool – Real Madrid se joacă astăzi, 14 aprilie, de la ora 22:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT, pe AS.ro.

Reclamă

Ce a spus Zinedine Zidane despre contractul cu Real Madrid

Zidane a vorbit şi despre posibilitatea ca Jurgen Klopp să îi ia locul pe banca lui Real Madrid.

”Nu știu ce să zic, el este la Liverpool, eu sunt aici deocamdată. Dar nu cred că voi fi un Alex Ferguson pentru Real Madrid”, a mai declarat antrenorul lui Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate acestea, presa din Spania este convisă că Zidane va rămâne la Real. El urmează să primească o prelungire a contractului până în 2026, informează DonBalon. Victoriile uriaşe cu Liverpool, 3-1, şi Barcelona, 2-1, l-au convins pe Florentino Perez, care vrea ca francezul să rămână la cârma echipei pentru următorii ani.

Un alt motiv pentru care preşedintele „galacticilor” mută decisiv se datorează zvonurilor potrivit cărora naţionala Franţei i-ar face cu ochiul lui Zidane. Propunerea pentru ca Zizou să îi ia locul lui Didier Deschamps ar fi fost făcută, însă Federaţia Franceză de Fotbal nu a primit un răspuns.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și