Închide meniul

Lorient – Lens 1-2 (d.l.d). Dramatism total în ultimul meci din optimile Cupei Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY! Oaspeții s-au calificat la penalty-uri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2023, 23:48 / Actualizat: 10 februarie 2023, 1:58

Lorient – Lens 1-2 (d.l.d). Dramatism total în ultimul meci din optimile Cupei Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY! Oaspeții s-au calificat la penalty-uri

Cupa Franței se vede în exclusivitate în AntenaPLAY

Cupa Franței se vede în exclusivitate în AntenaPLAY / Profimedia

Lorient – Lens 1-2 (d.l.d) a fost ultimul meci din optimile Cupei Franței și a fost transmis în exclusivitate în AntenaPLAY. Oaspeții s-au impus la loviturile de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lens a învins-o pe Lorient la penalty-uri, după 1-1 în timpul regulamentar (Le Fee 84′ / Fulgini 21′). La loviturile de departajare, singurul care a ratat a fost Le Fee și Kone au ratat pentru Lorient, în timp ce Lens a transformat toate execuțiile.

Lens se alătură lui Marseille, Nantes, Rodez, Lyon, Annecy, Toulouse și Grenoble, echipele calificate până acum în sferturile Cupei Franței.

Lorient – Lens 1-2 (d.l.d)

Final de meci! Lens s-a impus cu 2-1 după loviturile de departajare.

Min 90: Urmează penalty-uri.

Reclamă

Min 84: Lorient – Lens 1-1! Enzo Le Fee a înscris cu o execuție superbă din lovitură liberă.

Min 21: Lorient – Lens 0-1! Angelo Fulgini a deschis scorul pentru oaspeți cu o reluare simplă din fața porții.

Min 1: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Știrea inițială

Lorient și Lens se află în prima jumătate de clasament din Ligue 1, motiv pentru care duelul din Cupa Franței se anunță foarte spectaculos.

La ora actuală, Lens se află pe locul 3 în campionat, la 8 puncte în spatele liderului PSG. De cealaltă parte, Lorient ocupă poziția a 7-a, după 22 de etape.

În ultima întâlnire directă, Lens a făcut instrucție cu Lorient, reușind să se impună cu 5-2 în meciul din campionat.

Neymar, pus la zid de Christophe Galtier, după Marseille – PSG 2-1

PSG a fost eliminată de marea rivală Marseille din optimile Cupei Franței, după ce a pierdut cu 2-1 pe Stade Velodrome.

Christophe Galtier nu și-a putut ascunde supărarea față de neatenția lui Neymar de la golul al doilea marcat de OM. Starul brazilian a pierdut mingea în propria jumătate, în încercarea de a dribla un adversar.

Gazdele au intrat în posesie și au finalizat faza cu super-execuția lui Ruslan Malinovskyi. Mijlocașul ucrainean a marcat un gol fabulos, cu un șut violent direct în vinclu.

Reclamă

Galtier a caracterizat momentul respectiv drept “un gol stupid”, făcând referire la greșeala lui Neymar. Ulterior, antrenorul lui PSG a revenit la sentimente mai bune și l-a lăudat pe brazilian pentru prestația din prima repriză.

Neymar a fost omul cu pasa decisivă la golul marcat de Sergio Ramos în prelungirile primei reprize.

“Este o mare dezamăgire. Cupa Franței era unul dintre obiectivele noastre. Am fost învinși de o echipă grozavă a lui Marseille. Este o perioadă dificilă. Încă o dată ne-am creat foarte puține ocazii. Înaintea acestui meci, exista ambiția de a ne califica.

Trebuie să ne învățăm lecția după acest meci. Nu ne-am creat destule ocazii de gol în repriza a doua, trebuie să fim mai periculoși în fața porții. Jucătorii sunt dezamăgiți, doborâți. Nu este momentul să vorbim ‘la cald’. Trebuie să continuăm să muncim și să ne concentrăm asupra noastră.

Am lăsat spații mari în prima repriză. Din păcate, în repriza a doua am primit un gol stupid după o minge pierdută de noi în primii 20 de metri ai terenului. Din momentul în care au marcat al doilea gol, cei de la Marseille s-au retras în apărare și au apelat la multe tranziții. Acolo ne-am chinuit foarte mult. 

(N.r. – Despre Neymar) În prima repriză, a găsit spațiile potrivite și a oferit pase bune. După aceea, a fost mult mai complicat pentru el, dar și pentru ceilalți jucători”, a declarat Christophe Galtier, citat de rmcsport.bfmtv.com.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și