Închide meniul

Lovitură pentru Răzvan Lucescu, înaintea derby-ului AEK – PAOK! Probleme uriaşe pentru vedetele campioanei Greciei

Viviana Moraru Publicat: 14 octombrie 2024, 13:00

Reclamă
Lovitură pentru Răzvan Lucescu, înaintea derby-ului AEK – PAOK! Probleme uriaşe pentru vedetele campioanei Greciei

Lovitură pentru Răzvan Lucescu, înaintea derby-ului AEK - PAOK

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci al lui PAOK/ Profimedia

Răzvan Lucescu a primit o lovitură, înaintea derby-ului AEK – PAOK. Mai mulţi jucători importanţi ai campioanei Greciei sunt incerţi pentru confruntarea cu vicecampioana en-titre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul „de foc” dintre AEK şi PAOK va fi live în AntenaPLAY, duminică, de la ora 20:30. Cele două formaţii ocupă primele două locuri, înaintea confruntării directe. Echipa lui Răzvan Lucescu e lider, cu 16 puncte, acumulate după şapte runde disputate.

Lovitură pentru Răzvan Lucescu, înaintea derby-ului AEK – PAOK

Grecii anunţă însă că Răzvan Lucescu nu are linişte, înaintea duelului cu AEK. Giannis Konstantelias, internaţionalul grec de 21 de ani, cotat la aproape 17 milioane de euro, ar putea rata confruntarea de duminică.

Mijlocaşul lui Răzvan Lucescu s-a întors de la echipa naţională cu un virus, virus care nu i-a permis să evolueze nici în duelul cu Irlanda, din Liga Naţiunilor. Giannis Konstantelias va fi examinat astăzi de medicii lui PAOK, şi rămâne de văzut dacă va fi apt la ora derby-ului.

Totodată, Dominik Kotarski, portarul lui PAOK, nu este nici el refăcut complet după ce a acuzat probleme la spate. Acesta nu a putut fi convocat în naţionala Croaţiei, pentru meciurile din această lună, din cauza discomfortului resimţit.

Reclamă
Reclamă

Brandon Thomas a început să se antreneze separat, însă grecii menţionează că sunt şanse mici să se refacă complet pentru confruntarea cu AEK. Acesta „s-a rupt” în duelul cu Shamrock Rovers, din preliminariile Europa League, ratând ulterior nouă partide ale lui PAOK.

Andrija Zivkovic nu a fost nici el convocat la echipa naţională a Serbiei, deoarece s-a confruntat cu probleme medicale. Mijlocaşul de 28 de ani este sub tratament, însă în privinţa sa, sunt şanse mari să fie în lotul lui PAOK pentru derby-ul cu AEK.

Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu

Ultraşii lui PAOK au avut un mesaj superb pentru Răzvan Lucescu, după tensiunile apărute la campioana Greciei după cele trei eşecuri consecutive din Superligă şi Europa League. Totuşi, PAOK e pe primul loc în Grecia, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

În acest context, fanii lui PAOK au venit cu un comunicat prin care şi-au manifestat încrederea în Lucescu, pe care l-au numit „unul dintre cei mai mari antrenori ai clubului din istoria recentă”.

„După finalul de anul trecut, care ne-a adus un trofeu magic, trebuie să ne exprimăm public încrederea şi dragostea pe care o avem pentru echipă şi pentru cel mai mare antrenor din istoria recentă a clubului. Trebuie să avem încredere totală, chiar dacă nu ştim dacă vom lua un nou titlu la finalul acestui sezon.

Suntem siguri că ei vor da totul pentru club şi pentru oamenii de pe stadion. Ar fi bine pentru cei care sunt pe lângă echipă să nu tragă concluzii pripite, ci să aducă încredere şi calm, pentru ca echipa să meargă doar pe instrucţiile şi dorinţele lui Răzvan Lucescu.

Sezonul de-abia a început, campionii au nevoie de fani lângă şi noi suntem siguri cu succesul e foarte aproape. Oricine va continua să critice antrenorul lui PAOK, se va confrunta şi cu noi”, a fost mesajul suporterilor liderului din Grecia.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:05

Mircea Lucescu, în „inspecţie” înainte de Lituania – România! Decizia luată la echipa naţională, după refuzul primit de la UEFA

14:39

Scandal uriaş. Jucătorii naţionalei Nigeriei acuză guvernul din Libia de sechestrare. Imagini incredibile în aeroport: „Ruşinos”

13:52

Cum l-au descris italienii pe Valentin Mihăilă! Comparaţie făcută cu Dennis Man: „O diferenţă minimă!”

13:51

Fizioterapeutul concediat de Jannik Sinner, după cazul de dopaj, a rupt tăcerea: „Sper să pot spune ce s-a întâmplat de fapt”

13:41

Mick Schumacher, în cărţi pentru Audi, din 2026: „El este pe lista noastră”

12:52

EXCLUSIVLukasz Szukala vrea să îi vadă pe Lewandowski, Stanciu şi Man la Mondialul din 2026: „Îmi doresc să se califice!”

1 FotoPactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!” 2 FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?” 3 Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025 4 Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: „Exact de ce avea nevoie” 5 Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă” 6 Program calificări și calendar complet Formula 1 în luna octombrie 2024
Citește și